Vunk raspunde interdictiei CNA-ului

0
1,374 vizualizari

Vunk raspunde interdictiei CNA-ului

Videoclipul trupei VunkAsa, si? a fost interzis de CNA pentru plasare de produse. Baietii raspund inderdictiei cu o versiune noua a materialului realizata doar din momente de plasare de produs din materialele unor artisti celebri de la Lady Gaga la Bruno Mars, de la Avril Lavigne la No Doubt.

“Este parte din dezvoltarea industriei sa ai plasare de produse in videoclipuri iar CNA ar trebui sa gaseasca o cale legala prin care sa ne lase sa difuzam neblurate videoclipurile care continut imagini cu produse branduite, fie sa mentionam in deschiderea clipurilor cind este plasare de produs, fie o alta solutie reglementata prin lege. Interzicerea nu e o solutie, nu asa functioneaza industria de divertisment in lume si nu asa ajutam sa progresese industria noastra de divertisment. In cazul nostru erau mentionari de branduri in context pentru ca, pur si simplu, am filmat pe strada si brandurile apareau in statiile de autobuz sau in vitrinele din Centru Vechi.”

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here