Vunk si Andra au lansat un nou videoclip, “Numai la doi”

0
1,272 vizualizari

Vunk si Andra au lansat un nou videoclip, "Numai la doi"

Trupa Vunk si Andra au lansat aseara un nou videoclip, pentru piesa “Numai la doi”, extrasa de pe albumul “Nu scapa nimeni”.

Filmarile, in regia lui Florin Botea, au avut loc la Casa Vernescu din Bucuresti, de machiaj s-au ocupat Alexandru Abagiu si Ioana Stratulat, responsabili cu coafurile au fost Sorin Stratulat si Adonis Enache, iar stylingul a fost asigurat de Cosmin Florea (Vunk) si Dana Budeanu (Andra).

Artistii au fost foarte incantati de aceasta noua colaborare: “Desi am filmat peste 12 ore in acea zi, a fost foarte distractiv sa facem asta impreuna cu Andra. Nici nu stiu cand a trecut ziua si am ajuns la ultimul cadru”, si-a amintit Cornel, liderul trupei Vunk.

“M-am simtit foarte bine la filmari! Aceasta colaborare a venit absolut firesc, eu si baietii de la Vunk ne vedem foarte des la diverse evenimente si concerte si, in plus, facem toti parte din familia MediaPro Music. Mai mult decat atat, sunt de parere ca Vunk a facut mereu alegeri intelepte cu privire la melodiile lansate si la colaborarile avute de-a lungul timpului, ma bucur ca m-au invitat sa cant alaturi de ei”, a spus si Andra.

“’Numai la doi’ este un clip de imagine, care sper sa placa fanilor nostri”, a spus artista. “Nu am urmarit o poveste propriu-zisa, ci am vrut sa iasa un clip in care se simte emotia din versuri, atitudinea a doua persoane care fac o declaratie de dragoste si de repros, in acelasi timp. Este imposibil sa nu se regaseasca toata lumea care a iubit cel putin o data, cu pasiune si remuscari, in viata asta”, a completat Cornel.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here