Xonia a filmat videoclipul single-ului “Remember”

801 vizualizari

Xonia a filmat videoclipul single-ului “Remember”

Xonia a lansat la inceputul lunii “Remember” si saptamana aceasta a filmat si videoclipul. Daca cu noul single ne-a incantat auzul, cu acest clip ne va incanta privirea, Xonia filmand in cateva ipostaze care cu siguranta vor aprinde imaginatia multora.

“Clipul surprinde si latura mea sexy, in ultima vreme m-am schimbat mult, asta si datorita serviciilor primite de la Chic Salon care m-au ajutat sa devin mai increzatoare si sa fiu multumita de felul in care arat. Am avut norocul sa lucrez  cu o echipa minunata care m-a facut sa ma simt foarte bine. Sunt convinsa ca in acest videoclip se va vedea ca imaginea mea a evoluat cu ajutorul unor oameni profesionisti: Amir Dobos (Styling), Alina Cherciu (Hair and Make-up) si accesorii (Wardrobe- B), cu care colaborez de ceva timp. Sunt foarte incantata cum au decurs filmarile cu toate ca au durat 30 de ore. Desi am fost epuizata si nu stiu cum am rezistat atatea ore, vreau sa le multumesc celor care au jucat si m-au sustinut pe parcursul filmarilor.”, a spus Xonia.

Filmarile au avut loc in regia lui Florin Botea, in mai multe locatii de la Buftea, printre care si o padure. Chiar daca a trebuit sa indure frigul de afara, Xonia a reusit sa intre in pielea personajului interpretat si sa-si joace foarte bine rolul.

Pana la sfarsitul lunii cand va fi lansat clipul, puteti descopri povestea din spatele lui privind pozele de la filmari.

[nggallery id=20]

Sursa: Comunicat de Presa Red Clover

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here