Zdob si Zdub in Garajul Europa FM

0
1,261 vizualizari

Zdob si Zdub in Garajul Europa FM

Maine, 19 iunie, de la ora 19.30, Zdob si Zdub vor sustine un super concert in deja celebrul Garaj al celor de la Europa FM. Baietii vor interpreta atat piese de pe noul album, “Basta Mafia” cat si alte piese cunoscute de pe materialele anterioare.

“Daca mai toate trupele, conform traditiei, isi incep drumul in garajul prietenilor, la noi situatia a fost alta: un subsol intunecat si imbibat de umezeala a fost ceva vreme templul nostru. Nici macar podea nu era, cantam efectiv pe sol, noi ne amuzam spunand ca absorbeam energia pamantului. Prin urmare, experienta cu garajele nu am avut-o, cred ca acum a venit momentul! Va asteptam la Garajul Europa FM!”, a spus Roman Iagupov, solistul Zdob si Zdub.

Albumul “Basta Mafia”, lansat in Romania impreuna cu MediaPro Music, contine 13 piese, printre care Moldovenii s-au nascut, Dunarea, Langa Codrii de Arama, Om cu Inima de Lemn, So Lucky si doua bonus tracks.

Artistii au lucrat timp de aproape doi ani la acest nou album de exceptie, care marcheaza majoratul formatiei, adica 18 ani de activitate. Albumul a fost realizat in conditii de exceptie, fiind inregistrat atat in Chisinau, la  Cuibul Studio, dar si in Germania, la Headroomstudio Berlin, in colaborare cu producatorul german Marc Elsner. Ca de fiecare data, gazda show-ului de maine va fi George Zafiu, cel care prezinta cele mai tari evenimente LIVE din Garajul Europa FM.

Zdob si Zdub va asteapta miercuri, 19 iunie, de la 19:30, in Garajul Europa FM, pentru un concert incendiar!

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Elena David

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here