Zdob si Zdub lanseaza un nou videoclip, “Om cu inima de lemn”

0
1,281 vizualizari

Zdob si Zdub lanseaza un nou videoclip, “Om cu inima de lemn”

Zdob si Zdub revine cu un nou videoclip, “Om cu inima de lemn”, inclusa pe cel mai recent album al trupei, “Basta Mafia”, lansat in 2013 impreuna cu Media Pro Music. Clipul a fost filmat in Kiev, intr-un pavilion in mijlocul caruia era amplasata o masa lunga. Pe aceasta masa, artistii plastici au pregatit cateva micro-lumi, precum cea a ghetarilor, a desertului sau a primaverii. Fiecare micro-lume a fost construita din micro-obiecte: copaci minusculi, bucatele de sticla, inimioare, fire de nisip si multe altele. Filmarile au durat 24 de ore, timp in care s-a lucrat aproape neintrerupt.

“Mesajul piesei este simplu: dragostea. In versurile noastre, iubirea se intretaie cu milostenia si aici intelegi cat de complex este totusi acest sentiment. Asa se intampla ca, uneori, cei ce s-ar parea ca nu merita iubire, de fapt au cea mai mare nevoie de ea. In fine, discutand despre piesa, am ajuns cu totii la o idee comuna, mai exact la o fraza din Biblie, va lasam sa o descoperiti singuri la finalul videoclipului”, a spus Roman Iagupov, solistul trupei.

Cei sase artisti moldoveni vor canta in curand si in tara noastra. Pe 27 martie, cu ocazia Zilelor Basarabiei, Zdubii vor sustine un concert la Arenele Romane. “Aveti curajul sa iubiti! Va asteptam la viitoarele concerte cu inima deschisa!”, le transmit artistii fanilor din Romania.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here