Trimite Stiri / Comunicate de presa

Promovare Artisti / Promovare Single / Promovare MuzicaPoti trimite stiri sau comunicate de presa sau articole pe adresa de email musicblog@prmanagement.ro.

Casele de Discuri, Artistii, Pr Managerii pot folosi adresa de email amintita pentru a fi inclusa in bazele de date pentru promovare. De asemenea puteti trimite articole pentru promovare de evenimente, lansari sau concerte.

Pentru parteneriate, publicitate pe site, bartere si alte propuneri de colaborare gasiti detalii pe pagina de contact sau trimiteti mail la adresa office@prmanagement.ro. Echipa PrManagement.Ro | Label al Hard Media Advertising este singura in masura sa negocieze contracte de publicitate, bartere si promovare pentru Industria-Muzicala.Ro

Au prioritate in afisarea pe site articolele cu continut unic si stirile trimise in exclusivitate / premiera. Echipa PR Management isi rezerva dreptul de a nu afisa pe site articole defaimatoare, stiri ce nu pot verificate, articole care nu au autori sau ale caror autori nu pot fi contactati …

De asemenea, daca articolul dumneavoastra sau comunicatul de presa trimis vine in contradictie sau in conflict de interese cu o campanie de promovare comerciala sustinuta pe acest site veti primi un email de notificare.