Prima Pagină Etichete Adrian cristescu

Etichetă: adrian cristescu

Debut | Goddess Andreea – My Lover Boy

Lazar Andreea, cunoscuta ca fiind prietena producatorului TV, Luis Lazarus, vrea sa imbratiseze o cariera muzicala. Numele de scena pe care l-a ales este Goddess Andreea iar prima piesa pe care ne-o propune este "My Lover Boy", o compozitie si o productie muzicala Adrian Cristescu.

Videoclip | Anna Lesko featuring Gilberto – Go Crazy

Anna Lesko revine cu un nou single si mai ales un nou videoclip cat se poate de senzual. "Go crazy" este piesa care va fi promovata in perioada urmatoare de catre artista si este o colaborare cu Gilberto. Trackul este o productie semnata de Adrian Cristescu alaturi de LLP intr-un publishing Cat Music. Videoclipul a fost filmat in regia lui Alex Ceausu in Bangkok si in cateva insule thailandeze inclusiv in Phi Phi Island locul binecunoscut pentru cadrele din blockbuster-ul "Plaja" cu Leonardo DiCaprio.

Videoclip | Ellie White – Forever mine

Vorbeam la inceputul lunii de noul videoclip al lui Ellie White pentru cel mai recent single promovat, Sete de noi. De astazi avem si varianta in engleza. "Forever mine" este o productie audio Adrian Cristescu. Videoclipul a fost filmat in Bucuresti in regia lui Alex Ceausu care a ales Club Fabrica dar si Studiourile de la Castel Film pentru filmari.

Single | Neylini – Dayla

Neylini a lansat cel mai recent single, intitulat “Dayla”. Pentru aceasta piesa, artista Media Pro Music a colaborat cu Adi Cristescu, cel care si-a pus amprenta pe hit-ul “Muleina”, cea mai difuzata piesa a anului 2009, Amsterdam Avenue, si ABsound.

Videoclip | Adi Cristescu – Perfect for me

Direct de pe contul oficial de You Tube al celor de la Cat Music avem cel mai recent videoclip al lui Adi Cristescu pentru Perfect for me. Piesa a fost scrisa chiar de Adi alaturi de Silviu Paduraru iar videoclipul a fost filmat la mare la noi, la Tuzla, in regia lui Dragos Buliga.

New Single | Oana Zavoranu – I know

Oana incepe 2011 in forta si propune I know, primul single pe care il promoveaza in acest inceput de an. Adrian Cristescu semneaza compozitia si productia muzicala, alaturi de care Oana a lucrat multe alte piese din repertoriu si, in studioul caruia inregistreaza in aceasta perioada.

Album si Piese noi intr-un singur playlist de la OanaZavoranu.Com

De curand, Oana Zavoranu si-a lansat sau mai bine s-a relansat online, de data aceasta pe OanaZavoranu.Com ... Foarte multe stiri, multe galerii foto, multe noutati dar mai ales tot ceea ce a cantat Oana pana acum se gaseste online pe site-ul ei dar si pe conturile oficiale. De pe contul oficial de youtube am preluat si noi playlistul de mai jos ... Gasim in el tot albumul de debut - Mai buna ca niciodata dar si cateva single-uri total necunoscute si mai ales nepromovate (oricum tot albumul pare nepromovat desi este de prin 2007)

MOST POPULAR

HOT NEWS