Saturday, January 29, 2022
Home Tags Album nou

Tag: album nou

The Bridge Committee – Fiare Vechi

Jazz 8 si Kent Archie, cei doi membri ai trupei The Bridge Committee, au lansat pe canalul lor oficial de Youtube, videoclipul piesei ”Fiare Vechi”. Piesa se regaseste pe albumul ROMANGLISH ce va fi lansat oficial pe 23 aprilie, in Colectiv.

Stefan Banica lanseaza un nou album, “Love Songs” – Live Acoustic

Stefan Banica lanseaza cel de-al 15-lea disc de autor din cariera, “Love Songs”, impreuna cu MediaPro Music. Noul material discografic contine cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul Stefan Banica, in varianta acustica, live. Pe noul album, ce se adreseaza in principal doamnelor si domnisoarelor de toate varstele, se regasesc 13 cantece, compozitii semnate Stefan Banica, reinterpretate intr-o alta varianta fata de cele cu care publicul este obisnuit, piese mai vechi sau mai noi, atent selectate de artist din concertele sale acustice, sustinute in luna martie, de Ziua Femeii, in anii 2011, 2012, 2013.

Holograf lanseaza un album de colectie, “World full of lies”

Formatia Holograf lanseaza un album de colectie, "World full of lies", o reeditare, la cererea fanilor, a materialului discografic cu acelasi nume din urma cu 20 de ani. "‘World full of lies’ este o varianta in engleza a albumului aparut in Romania in 1992, ‘Banii vorbesc’. Multe dintre piese au fost imprimate la Londra, in 1990, in perioada in care planuiam sa lansam un album acolo. Acel proiect nu s-a mai concretizat, insa albumul s-a distribuit mai apoi exclusiv in Italia”, a spus Mugurel Vrabete, basistul Hologra

“Party Never Ends”, noul album al Innei va fi lansat anul...

Inna se pregateste pentru lansarea unui noul album ce va fi lansat undeva in cursul acestui an. De pe "Party Never Ends" stim deja "InndiA" dar si "Tu si eu" cu tot cu varianta in engleza "Crazy sexy wild". Piesa care da si numele noul material a fost urcata si ea pe contul oficial de You Tube in varianta din sesiunea "Rock the roof". Si daca tot vorbeam de contul oficial al artistei tot de acolo ascultam intr-un preview si alte piese pe care le vom regasi in playlistul lui "Party Never Ends"

Criss, Vlad, Alina si Dorian lanseaza colindul “Din Albul Iernii”!

Dupa concertul “La La Happy Xmas” sustinut de La La Band la Sala Polivalenta cu doar o saptamana in urma, actorii celui mai bun serial romanesc, “Pariu cu Viata”, nu au luat vreo pauza, ci isi continua programul normal de filmari, dar si inregistrarile in studio. In cadrul evenimentului de la Polivalenta, LaLa Band a lansat cel mai nou album al trupei – “LaLa Dance – LaLa Love Stories 2”, produs de MediaPro Music, ce poate fi gasit in toate magazinele de specialitate din tara.

Grupul de Rezistenta prezinta “Mergem Inainte”

"Mergem Inainte" este noua piesa pe care o ascultam de la Grupul de Rezistenta de pe albumul "Opunem Rezistenta". Noul "single" a fost urcat pe Contul Oficial de You Tube al trupei. Albumul poate fi cumparat de pe site-ul oficial.

Sonny Flame lanseaza pe 30 noiembrie albumul “Way of Life”

Vineri, 30 noiembrie, Sonny Flame isi lanseaza primul album din cariera in cadrul unui concert in Club Oxygen (Calea Vacaresti nr. 391, Sun Plaza, etaj 1), incepand cu ora 23.00. Red Clover Media va invita alaturi de Sonny Flame sa sarbatorim impreuna lansarea albumului “Way of Life”. Sonny Flame isi va prezenta albumul printr-un show care va cuprinde cele mai apreciate si importante piese ale lui. Cu o coregafie pregatita special pentru acest eveniment, invitati surpriza si piese interpretate live in prima auditie, Sonny Flame va asteapta la Club Oxygen sa-l cunoasteti asa cum nu ati avut ocazia pana acum.

Stefan Banica lanseaza “Altceva”, noul album, pe 24 octombrie la AFI...

Pe 24 octombrie, la ora 18:30, la AFI Palace Cotroceni, zona patinoar, Stefan Banica va lansa noul sau material discografic – “Altceva” – al 14-lea album de autor din cariera. Albumul se numeste «Altceva» nu doar pentru ca in playlist exista un cantec care poarta acest nume, ci pentru ca este chiar altceva fata de discurile scoase de Stefan Banica pana in prezent. «Altceva» este un proiect complex, o provocare atat pentru public, cat si pentru artist, contine surprize mari, colaborari inedite, influente muzicale din alte genuri decat cele cu care v-a obisnuit, cum ar fi R&B sau reggae, chiar daca la baza ramane rock’n’roll-ul. Doi dintre invitatii speciali ai lui Stefan Banica de pe acest album sunt Marius Moga si Pacha Man. De asemenea, au mai colaborat la inregistrari Flavius Teodosiu, Berti Barbera, Chupi (Mandinga) sau soprana Mediana Vlad.

Connect-R lanseaza albumul “From Nothing to Something”

"From Nothing to Something" este albumul pe care Connect-R il va lansa saptamana viitoare, joi, 2 august impreuna cu ziarul Libertatea. Este cel de-al doilea album al artistului si va include toate piesele pe care le-a lansat Connect-R in ultimul an si jumatate. Bineinteles, "Vara nu dorm" va fi acolo alaturi de "Summer is gone", varianta in engleza a hitului acestei veri.

Album Nou | R.A.S.A. – Por la arta

R.A.S.A. are un nou album, "Por la arta", album ce poate fi ascultat integral pe Contul Oficial de You Tube al trupei. Lansarea este programata pentru 27 mai, locatia anuntata fiind Club Wings Bucuresti.