Sunday, January 23, 2022
Home Tags Alex mica

Tag: alex mica

Alex Mica a lansat “Hola Chiquitita”, noul single

"Hola Chiquitita" este noul single pe care il va promova in perioada urmatoare Alex Mica alaturi de echipa de la 1ArtistMusic, o piesa cu un potential mare de a deveni hit, judecand dupa feedback-ul excelent primit pe YouTube si retelele de socializare. Dony, The Kid si Alex semneaza impreuna atat partea de compozitie muzicala cat si versurile noului track.

Alex Mica a lansat “Like a freak”

"Like a freak " este cel mai nou single lansat de Alex Mica alaturi de echipa de la 1ArtistMusic. Este o colaborare cu Drei Ros si Evelyn, Alin Radu fiind cel care semneaza compozitia piesei.

Casa de Productie 1ArtistMusic cauta talente

Dupa proiectul de succes national si international Alex Mica, 1ArtistMusic cauta acum o fata la fel de talentata. Casa de productie fondata de Laurentiu Duta si Dony, impreuna cu Alex Mica si The Kid, a lansat de curand campania “1AM Girl - A sosit momentul tau”, la care orice tanara cu aptitudini muzicale se poate inscrie.

Alex Mica lanseaza o noua piesa, “Heya”

Dupa doua piese lansate care au ajuns hit-uri in foarte scurt timp, "Dalinda" si "Breathe", Alex Mica, laseaza un nou single, "Heya", o piesa cu un sound nou, perfecta pentru acest sfarsit de an. Noul track este produs chiar de artist alaturi de Dony si The Kid, 1ArtistMusic fiind labelul care semneaza publishingul. Odata cu noua melodie, Alex Mica, adauga la genul dance care la consacrat si influente de soul, r&b, stil muzical care, cu certitudine, ii pune foarte bine in valoare creatia si talentul muzical.

Alex Mica a lansat videoclipul piesei “Breathe”

Alex Mica a lansat videoclipul celui mai nou single al sau "Breathe" piesa pe care o promoveaza de ceva timp alaturi de echipa de la 1ArtistMusic. Povestea clipului a fost creata impreuna cu regizorul Costas Ivanov care a ales-o pe Adelina Pestritu pentru a juca rolul "fostei iubite". "Videoclipul piesei ‘’Breathe’’ contureaza starea profunda de melancolie din piesa, reflectand dorinta de a o avea alaturi pe femeia iubita care, insa pleaca fara sa mai dea niciun semn si se intoarce intr-un moment nepotrivit, prinzandu-ma într-o ipostaza compromitatoare care o face sa plece definitiv, lasandu-ma singur si distrus ..." a spus Alex vorbind despre clip in timp ce Adelina a adaugat: "A fost o placere pentru mine sa interpretez acest rol. M-am bucurat de sprijinul unei echipe profesioniste, iar rezultatul final m-a impresionat. Sper ca fanii lui Alex Mica să fie incantati de ceea ce a iesit si sa-l sprijine in continuare."

“Latino Party” cu Pepe, joi, 2 august, incepand cu ora 17.00,...

Joi, 2 august, incepand cu ora 17.00, Aqua Magic Mamaia anunta o noua petrecere dementa, asa cum ne-au obisnuit, de fapt ... De data aceasta ... "Latino Party" ... Si pentru ca atunci cand spui latino ... spui Pepe, artistul va sustine un mega concert, unde va interpreta atat piesele ce l-au consacrat cat si alte trackuri de pe cel mai recent album lansat, bineinteles si "O femeie cat o suta", piesa care a ajuns foarte repede un nou hit Pepe.

Single | Alex Mica – Breathe

"Breathe" este cea mai noua piesa pe care Alex Mica si de echipa de la 1ArtistMusic au hotarat sa o promoveze ca si single in perioada imediat urmatoare. Compozitia o semneaza chiar artistul alaturi de Dony si The Kid, productia si editarea fiind o afacere de familie 1ArtistMusic.