Prima Pagină Etichete Alinka

Etichetă: alinka

Single | Dj BigIce – Marilena

Marilena este cel mai nou single al lui Dj BigIce. Piesa a fost produsa in NK Studio de catre Nick Kamarera iar vocea de pe piesa este a Alinkai. Versurile piesei le puteti gasi mai jos. Piesa poate fi downloadata de pe site-ul oficial al artistului.

Videoclip | Nick Kamarera si Alinka – Get a life (Mama...

Nick Kamarera si Alinka au gata videoclipul piesei Get a life sau in limbaj comun "Ieta Mama Iete Iete Mama Iete", piesa care ne-a marcat tuturor sfarsitul lui 2011 si care este inca pe val. Videoclipul a fost filmat in regia lui Florin Botea si a fost urcat in premiera pe Contul Oficial de You Tube al celor de la Cat Music, cei care semneaza si editarea piesei.

Single | Nick Kamarera featuring Alinka – Get A Life (Mama...

Nick Kamarera a lansat aseara la Kiss Fm in cadrul emisiunii Kiss Kiss in the Mix, cel mai recent single al sau Get A Life (Mama Yette), prima colaborare a artistului cu o voce feminina ... Alinka. Premiera piesei s-a intamplat pe scena Romanian Music Awards 2011 cand Get A Life (Mama Yette) a fost parte a showului lui Nick. Alinka este nimeni alta decat Alina Crisan, fosta componenta a trupei Asia care este la prima revenire in Industria Muzicala dupa destramarea trupei in care a activat.

MOST POPULAR

HOT NEWS