Saturday, January 22, 2022
Home Tags Allexinno & starchild

Tag: allexinno & starchild

Allexinno & Starchild se reintorc cu piesa “Samira”

Allexinno & Starchild s-au reunit dupa o pauza de 1 an si lanseaza de Valentine’s Day, piesa “Samira”. “Ne bucuram ca am luat decizia de a reuni proiectul inca de la inceputul acestui an si suntem pregatiti sa "zdruncinam" ringul de dans si topurile in anii ce vor urma. Piesa "Samira" este o compozitie: muzica, text si orchestratie, Allexinno & Starchild. Numele "Samira" care tine si titlul piesei, vine din fascinanta lume araba, iar povestea este una "de film" intre doi tineri care nu cunosc limite cand vine vorba de iubire. Sunteti invitati in lumea noastra, in lumea Samirei. Play!”, au declarat cei doi.

Allexinno & Starchild au lansat “Joanna”

Si pentru ca tot vorbeam in articolul anterior de Allexino & Starchild, adaugam si cel mai nou single pe care cei doi il promoveaza. "Joanna" este o productie proprie a baietilor.

Alessia a lansat un nou single, “Ale Kumaye”

"Ale Kumaye" este cea mai noua piesa pe care o promoveaza Alessia alaturi de echipa de la Red Clover. Trackul este produs de Allexino & Starchild. “Am avut de ales dintre mai multe piese pentru a fi lansate ca single, insa m-am oprit la productia colegilor mei de la Red Clover Media, Allexinno & Starchild, pentru ca urmeaza aceeasi linie ca precedentele, este vesela, dinamica si te incarca cu energie pozitiva”, a spus Alessia.

Single | Fabio Da Lera & Alenna – One more night

Fabio Da Lera a debutat alaturi de Alex Mica cu single-ul “Mi Corazon” care a fost apreciat in mediul online acumuland peste 3 milioane de vizualizari pe contul Red Clover Media de YouTube. Pentru cel de-al doilea single “One More Night” produs de Allexinno & Starchild, Fabio Da Lera a colaborat cu Alenna. Alenna a inceput sa cante inca din copilarie in corul scolii, iar mai tarziu a urmat cursurile scolii populare de arte “Cornesti” din Craiova. S-a facut remarcata la diverse concursuri printre care “Next Diva” si “X Factor”, iar in 2012 il intalneste pe Fabio Da Lera si pune bazele unui nou proiect muzical.

Senorita, nominalizata la “Cea mai buna piesa romaneasca din Balcani”

“Senorita”, hitul semnat de Allexinno & Starchild, s-a bucurat de succes national cat si international. Drept dovada stau concertele pe care cei doi le-au sustinut in strainatate, pozitiile fruntase din clasamente precum si recenta nominalizare la Balkan Music Awards, la categoria “Cea mai buna piesa romaneasca din Balcani in 2011”.

Single | Allexinno & Starchild – Yasera

Allexinno si Starchild au un nou single ... Yasera, pe care l-au lansat ieri, de 8 martie. Piesa este produsa de catre cei de la Red Clover cei care semneaza, de altfel, si publishingul acestui track.

Single | Allexinno & Starchild – Bailamos

Red Clover Media lanseaza noul single Allexinno & Starchild. Bailamos este noua piesa a baietilor care intra in promovare piesa pe care cei doi au inclus-o in show-ul pe care l-au avut la Romanian Music Awards 2011. Piesa este si disponibila spre download free aici.

Simon si-a sarbatorit ziua alaturi de Red Clover

Simon, care face primii pasi in muzica, si-a aniversat luni seara, cei 20 de ani, la Premium Events Ballroom. Alaturi de tanarul artist au fost prietenii, familia si artistii casei de discuri Red Clover. Alessia si Diedra au tinut sa-l felicite personal pe colegul lor si sa-i impartaseasca din secretele lumii muzicale.