Prima Pagină Etichete Ana mardare

Etichetă: ana mardare

Eurovision 2012 | Cine va castiga Finala Nationala Eurovision 2012 si...

Ieri, am intrebat pe pagina noastra de facebook "Cine va castiga Finala Nationala Eurovision 2012 si va reprezenta Romania la Baku ?". Acum, la 24 de ore dupa avem si un esalon reprezentativ pe baza caruia putem trage primele concluzii. Aproape 1000 de fani si-au exprimat preferinta si au ales piesa pe care o considera ei cea mai potrivita pentru a reprezenta Romania. 328 dintre voturi au plecat catre Mandinga si a lor Zaleilah confirmandu-se astfel, cel putin deocamdata, ca ei sunt favoritii. T&L si Twilight ocupa un destul de surprinzator loc 2 cu aproape 130 de voturi in timp ce locul 3 il ocupa deocamdata Miss Mary cu nu mai putin de 82 de voturi. Surprinzatoare este pozitia pe care o ocupa Catalin Josan cu Call my name considerat si el un mare favorit ... Doar locul 9 si doar 41 de voturi.

Eurovision 2012 | Ana Mardare – If you find simple words...

If you find simple words to say este cea de-a doua piesa pe care Ana Mardare a propus-o pentru Eurovisionul din acest an. Piesa a trecut de etapa selectiilor preliminare si o vom putea asculta si vota pe 10 martie in Finala Nationala.

Eurovision 2012 | Ana Mardare – This must be love

This must be love este prima piesa pe care a propus-o Ana Mardare pentru Eurovisionul din acest an. Piesa a trecut de etapa selectiilor preliminare si o vom putea asculta si vota pe 10 martie in Finala Nationala.

MOST POPULAR

HOT NEWS