Tuesday, January 25, 2022
Home Tags Andreea buciuman

Tag: andreea buciuman

George Hora a lansat noul single, “Tu”

Noua productie Studio 66 a fost lansata cu o seara inainte de 14 februarie si este plina de emotia unei iubiri puternice. Materialul va aparea si pe viitorul album semnat George Hora, atat de asteptat de catre fanii din tara. Materialul a include piese precum “Sa ma iubesti” si “Nu te uita”.

Phaser lanseaza videoclipul piesei “Pour toi et pour moi”

Cei de la Phaser lanseaza primul lor single si primul lor videoclip. "Pour toi et pour moi" este piesa cu care au concurat in Selectia Nationala Eurovision 2013. Publicul i-a indragit, i-a votat iar acum ii poate urmari in noul videoclip postat aseara pe pagina lor oficiala de Facebook. Filmarile au avut loc in luna februarie la Timisoara, s-au desfasurat pe durata a 13 ore in 3 locatii sub coordonarea lui Octavian Mot. Alaturi de Phaser in videoclip apar in diferite ipostaze si artistii Kamelia, George Hora si Anastasia Sandu. Phaser s-a format in urma cu 6 ani si a adus impreuna 5 tineri foarte talentati Carina / voce, Radu / bass, Luci / clape, Arni / tobe si Cori la chitara.

Doc Slim a lansat o noua piesa alaturi de Anastasia Sandu

Doc Slim a captat atentia publicului cu talentul deosebit pentru freestyle rap, comparabil cu Will I Am, fondatorul Black Eyed Peas. Artistul prezintă acum primul sau single oficial, "Move your Body", sub tutela Ritma Records. Piesa este o colaborare cu Anastasia Sandu, pe care o tara intreaga a vazut-o la emisiunea X Factor, in toamna acestui an.

Eli si Kamelia au lansat videoclipul piesei “Vara rece”

"Vara rece" este cel mai recent single al Kameliei, o colaborare cu Eli, piesa lansata undeva in vara care a adunat deja peste 6.5 milioane de vizualizari numai pe contul oficial de You Tube. Feedbackul pozitiv a impus si filmarea unui videoclip care fost lansat astazi. Productia si regia o semneaza Ionut Trandafir (Trandafilm) cel care a lucrat si ultimele materiale ale Kameliei.