Prima Pagină Etichete Andreea teodorova

Etichetă: andreea teodorova

Pasarea Rock a lansat Praznic Naprasnic, primul videoclip

Intr-o intalnire cu presa ce a avut loc miercuri, cei de la Pasarea Rock au lansat primul videoclip al noului proiect, Prasnic Naprasnic. Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica, Vlady Cnejevici, Teo Boar si Cristi Gram au povestit, odata cu vizionarea materialului in premiera absoluta pentru invitati, experienta nasterii videoclipului.

Videoclip | Andrea Teodora – Only you

Andrea Teodora sau pe numele ei complet Teodora Rumenova Andreeva lanseaza primul ei single solo in Romania, "Only you" pentru care a filmat si un videoclip.

Costi cauta o noua voce feminina pentru proiectul Sahara

Alaturi de echipa de la Neatza, Costi Ionita a pornit campania "Cautam Soare pentru Sahara". Andrea Teodorova isi doreste o cariera solo si va parasi proiectul in curand. Preselectia se va desfasura relativ simplu. "Daca ai o voce care merita auzita, un look foarte atragator, varsta cuprinsa intre 18 si 28 de ani, vorbesti limba engleza si vrei sa fii noua componenta feminina a trupei alaturi de Costi Ionita si Lennox Brown" tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri pe neatza.a1.ro/sahara si sa completezi formularul de acolo.

Videoclip | Sahara (Costi si Andrea Theodorova) – I Wonder Why

Costi Ionita lanseaza alaturi de Andreea Teodorova (Andrea Theodora) un nou single - I Wonder Why. Noua piesa a proiectului Sahara beneficiaza si de un videoclip de fapt un reworked dupa "Haida Hopa", Andrea fiind cea care semneaza regia materialului.

MOST POPULAR

HOT NEWS