Prima Pagină Etichete Bitza

Etichetă: bitza

Parazitii au filmat videoclipul pentru “Toate-s la fel”

Au prezentat piesa pentru prima oara in timpul concertului de la Ursus Evolution ... Saptamana trecuta a aparut o inregistrare din concert cu trackul si noi asteptam single-ul banuind ca vor filma si un clip ... Astazi avem confirmarea, direct de pe Contul Oficial de Facebook ... Era si pacat ... La un asa feedback, "Toate-s la fel", noua nebunie a Parazitilor nu avea cum sa nu aiba si un clip.

Videoclip | Bitza featuring Ombladon si FreakaDaDisk – Nopti albe pentru...

Echipa de la 20Cm Records ne propune cel de-al doilea single al lui Bitza de la revenirea acasa. Dupa colaborarea din toamna anului trecut pentru "We're gonna make it" cu Ombladon si FreaKaDaDisk, acelasi "dreamteam" recidiveaza pe "Nopti albe pentru zile negre". Si pentru ca treaba sa fie treaba, Bitza lanseaza direct videoclipul, un material cat se poate de simplu si de curat dar mai ales sincer, filmat si produs de Freaka.

Single | Parazitii featuring MarkOne & Bitza – Tare

Piesa noua a celor de la Parazitii cu tot cu Bitza si cu MarkOne este pur si simplu ... Tare. Asa ca fara comentarii pentru ca oricum sunt de prisos ... Ombladon, Cheloo, FreakaDaDisk, Bitza si MarkOne - 20CM Records - Tare.

Oferta Speciala Artisti pentru Balul Bobocilor de la Cat Music Concerte

Am primit si noi oferta de artisti pentru Balurile de Boboci din acest an ce cuprinde artisti de la Cat Music. Asa ca daca sunteti organizatori ai balului de boboci de la voi din liceu sau de la voi din facultate Cat Music Concerte ii are pe Liviu Hodor si Mona pentru 1000 de euro, Sunrise Inc. pentru 900 de euro, Voxis pentru 900 de euro, Toni Tone pentru 1000 de euro, Tara pentru 800 de euro, ROA la 1700 de euro, Bitza pentru 1000 de euro, Stereosonic la 1000 de euro, Dj Eftimie pentru 1000 de euro, Sasha Lopez cu tot cu Broono si Ale Blake la 1300 de euro. Oferta fiind explicita in acest sens, preturile sunt valabile doar pentru concerte / show-uri la Balurile de Boboci si cu siguranta doar pentru 2011, maxim inceputul lui 2012. Oricum detalii, informatii, contracte puteti discuta cu cei de la Cat Music Booking and Events / Concerte-Catmusic.Ro / Booking-Catmusic.Ro / Telefoane: 021 233 18 47 si 021 233 18 48 / Mobil: 0726126469 / Persoana de Contact: Madalina Nicolai.

Single | Bitza featuring Ombladon – We’re gonna make it

Bitza revine in piata cu o noua piesa dar mai ales alaturi de un vechi prieten ... Ombladon. We're gonna make it, cea mai noua colaborare a celor doi, va fi inclusa pe urmatorul album al lui Bitza la care lucreaza de ceva timp si care este aproape gata.

Impresariat si Management Artistic | Oferta si Preturi Artisti de la...

Cat Music propune o lista restransa de artisti pentru concertele si evenimentele de revelion 2011. De ce restransa ? Pentru ca sunt doar cativa dintre artistii din portofoliul lor pe care ii regasim in aceasta oferta. Astfel daca nu v-ati hotarat inca cine sa cante la petrecerea din noaptea dintre ani sau daca abia acum ati aflat bugetul pentru concertele din piata mare a orasului ... puteti avea ...

Comunicat | Bitza a semnat cu Cat Music / Media Services

Bitza se intoarce in portofoliul Cat Music / Media Services.

MOST POPULAR

HOT NEWS