Sunday, January 23, 2022
Home Tags Body & soul

Tag: body & soul

Debut | Lorri B – Girls Night Out

Cei de la Body & Soul s-au apucat serios de productie si banuim ca si de editare muzicala prin labelul lor Ino Music. Dupa ce acum vreo doua saptamani lansau Damelo cu Alya, astazi mai prezinta un single si un nou proiect muzical totodata. Lorri B / Loredana Benga este vocea, Girls Night Out este trackul. Premiera a avut loc pe site-ul celor de la Urban.Ro in urma cu putine momente. Muzica si versurile le semneaza Eberhard Cristian, Body si B.F.E.

Single | Body & Soul featuring Kenno – Your love

Baietii de la Body & Soul au nou single in colaborare cu Kenno, fost membru in trupa V8. Your Love este o productie a studioului Ino Music, propriul lor studio, publishingul fiind facut tot "in casa". Piesa a fost lansata in premiera pe site-ul celor de la Urban.Ro pentru care baietii au dezvaluit si o parte din proiectele lor actuale dar si imediat viitoare. Au deja un studio foto propriu "noBody Photography Studio" si pregatesc extinderea acestuia si pe partea de productii video.

Single | Body & Soul – Move it baby

Cei patru (da ... ati citit bine) baieti de la Body & Soul revin cu un nou single. Move it baby este o productie Body & Soul in studioul Ino Music (studioul propriu de inregistrari).