Sunday, January 23, 2022
Home Tags Case de discuri

Tag: case de discuri

Andrei Leonte, intre o Casa de Discuri si Antena 1 si...

Andrei Leonte a castigat X Factor si pentru aceasta trebuia sa ii intre in cont nici mai mult, nici mai putin de 200.000 de euro, aceasta in cazul in care contractul cu Antena 1 sau Freemantle Media Ltd. nu prevedea altceva. Totodata din cate tin eu minte desi este foarte posibil sa ma insel atata timp cat nu mai gasesc filmarile primelor editii, tot Andrei Leonte intra imediat dupa concurs intr-un contract de management, editare, impresariat etc etc cu Sony Music, in Romania, Cat Music, asemenea castigatorului de la Vocea Romaniei care intra intr-un contract de "absolut orice" cu Universal Music. Intre timp, si mai ales, dupa finala concursului, o "alta casa de discuri" s-a trezit ca, de fapt, ea a semnat de foarte mult timp un contract cu Andrei si bineinteles, banuim ca revendica o parte din premiu. Problema este ca regulamentul la X Factor prevede sa nu ai vreun contract de orice fel ar fi el cu nimeni tocmai pentru ca la sfarsit sa semnezi ce vrei tu cu cine vor ei pe baza contractului de optiuni semnat la inscriere. Antena 1 a blocat transferul banilor pana la solutionarea acestui caz.

Red Clover Media cauta voci noi

Daca vrei sa inti in Industria Muzicala sau daca vrei ca FlyinState sa compuna o piesa doar pentru tine, acum ar fi momentul pentru ca Red Clover Media cauta voci noi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi interpretand o melodie, cover sau creatie personala. Inregistrarea nu trebuie neaparat sa fie intr-un studio profesionist, trebuie doar sa fie convingatoare, astfel incat sa primeasca votul publicului. Posteaza apoi piesa pe You Tube si apoi lasa un comentariu pe pagina de facebook Red Clover Media, http://www.facebook.com/RedCloverLabel, cu link-ul piesei si cele trei calitati pe care le ai pentru a fi artist. Fii cat mai convingator, strange cat mai multe like-uri si poti fi urmatorul artist Red Clover Media. Votul publicului, numarul de like-uri, conteaza in proportie de 50%, restul voturilor fiind acordate de membrii FlyinState, Emil Lassaria si echipa Red Clover Media.

Casa de Discuri Roton si Warner Music Group anunta semnarea acordului...

Cel mai important exportator de muzica din Romania, Casa de Discuri Roton, reprezinta acum la nivel local catalogul Warner Music. Roton Romania urmeaza sa sustina exploatarea catalogului Warner prin label-ul Green Tree Records. In paralel cu administrarea si promovarea lansarilor fizice, Roton se va implica in promovarea concertelor aduse prin Warner Music si partenerii sai din Romania dar si in vanzarea online a inregistrarilor din catalogul international, prin www.MusicNonStop.ro si platformele partenere. In acelasi timp, semnarea acestui contract deschide noi piete pentru muzica romaneasca, Warner Music avand puterea si disponibilitatea de a o promova in teritoriile in care activeaza. Astfel, artistii Roton vor fi din aceasta vara mai prezenti in intreaga lume.

Gossip Girl | Apple si Casele de Discuri in negocieri pentru...

Compania Apple s-ar afla in negocieri cu casele de discuri, pentru download nelimitat din iTunes la piesele achizionate. Printre acestea se preconizeaza ca ar fi Universal Music, Sony Music Entertainment si Warner Music Group. Propunerea Apple ar fi ca cei care achizitioneaza piese de pe iTunes sa aiba acces nelimitat la acest download, sa le poata salva, in cazul in care originalul se pierde, sa le poata transfera pe iPad, iPod sau iPhone, doar in cazul aceluiasi utilizator. Daca negocierile vor fi reusi, cei de la casele de discuri vor simti o crestere in vanzarile de download piese audio. "Pana acum nici una distre parti nu a dorit sa comenteze sau sa decline aceste zvonuri", spun cei de la Bloomberg. Vom vedea ce se intampla...

Muzica in Cifre | Industria Muzicala Americana in 2010

Nielsen Soundscan a dezvaluit recent la cererea Digital Music News cateva cifre pentru 2010 referitoare la vanzarea de muzica. Pentru ca industria muzicala americana este cea mai mare pe aproape toate planurile, cifrele au o relevanta globala si definesc practic o realitate internationala ... Raportarea procentuala a fost facuta referitoare la 2009.

Comunicate de Presa | 12 Dj Armada Music in Top 100...

Pe 28 Octombrie a fost publicat in mod oficial faimosul Top 100 al revistei DJ Mag pentru 2010. Anul acesta 12 DJ ai casei...

Comunicat | Bitza a semnat cu Cat Music / Media Services

Bitza se intoarce in portofoliul Cat Music / Media Services.

Comunicate de Presa | Roton, Premiant Webstock

Magazinul online MusicNonStop.ro, produs Roton si MB Dragan prin care se poat descarca legal hituri locale si internationale la calitate de CD, a obtinut premiul 3 la sectiunea Audio-Video.

Comunicat de Presa – Beat Music lanseaza “Don’t Cry”

Mihai Budeanu fost membru al trupei 3 Sud Est, trupa care a fost supra-numita mult timp „Regii muzicii DANCE”, revine acum pe piata muzicala cu un nou proiect numit Beat Music , un proiect foarte ambitios prin care incearca sa schimbe putin ritmul cu care am fost invatati in vara anului 2009. El lucreaza la acest proiect in studioul personal „Beat Music".

Case de Discuri Romania | Red Clover Media

Infiintata undeva in 2009, Red Clover Media este cea mai noua casa de discuri din peisajul industriei muzicale romanesti de care auzim in 2010....