Friday, January 28, 2022
Home Tags Celia

Tag: celia

Celia a lansat videoclipul piesei “Love 2 Party”, colaborarea ei cu...

"Love 2 Party", colaborarea Celiei cu Mohombi are parte acum si de un videoclip. Materialul este regizat si produs de catre Florin Botea care a ales Mamaia cu tot cu Radu Mazare ca si platouri de filmare. "Este un videoclip de care sunt mandra si care sper sa aiba ecouri in cele mai indepartate colturi ale lumii. Le multumesc lui Costi Ionita, regizorului Florin Botea si mai ales fanilor mei", a spus Celia.

Single | Celia featuring Mohombi – Love 2 party

"Love 2 party" este cel mai nou single pe care Celia il va promova in perioada imediat urmatoare. Piesa este un featuring cu Mohombi si se pare ca va beneficia si un videoclip care va fi filmat cat de curand. "Love 2 party" este o productie Dr. Studio, Costi Ionita fiind cel care semneaza compozitia noului track. "Ma bucur nespus ca, in sfarsit, lansam "Love 2 Party". Am pregatit intens acest moment, iar fanii au fost foarte rabdatori. Dar a meritat asteptarea. Sunt convinsa ca va fi foarte bine primita piesa, pentru ca este o piesa optimista, perfecta pentru colaborarea cu Mohombi. Este un moment unic pentru muzica romaneasca, un veritabil hit!" a spus Celia vorbind despre noua piesa.

Videoclip | Celia featuring Kaye Styles – Is it love

Vorbeam zilele trecute de un nou videoclip Celia la colaborarea cu Kaye Styles pentru Is it love. Astazi vedem videoclipul in varianta lui completa. Premiera s-a intamplat in matinalul de la Antena 1, Neatza cu Razvan si Dani ... prima editie din noul sezon. Conform libertatea.ro, Is it love este cel mai scump videoclip filmat in Europa de Est costurile pentru productia lui ridicandu-se aproape de suma de 100.000 de euro. Numai pentru "make-up-ul" apicol al Celiei s-au folosit 50 de kilograme de miere. Piesa este o productie completa Doctor Studio, compozitia fiind semnata de Costi Ionita.

Teaser Videoclip | Celia featuring Kaye Styles – Is It Love

Avem noutati de la Celia si mai ales de la Doctor Studio ... Artista a filmat un nou videoclip pentru singleul Is it love, colaborarea ei cu Kaye Styles, ghanezul pe care il stim de pe soundtrackul la Prison Break dar mai ales de la colaborarea cu Akon. Is it love este o productie Costi Ionita.

Single | Celia – D-D-Down

Dupa ceva timp in care nu am mai auzit nimic de ea, Celia revine cu un nou single. D-D-Down este piesa, Costi este producatorul, PopCorn este stilul.

Eurovision 2010 Romania | 111 piese trimise la Preselectia Nationala Eurovision...

De pe 25 ianuarie, adica de luni incolo, juriul Eurovisionului de anul acesta va decide cei 12 finalisti si cele 3 rezerve ale Finalei...