Prima Pagină Etichete Christian d

Etichetă: christian d

Single | Narcotic Sound & Christian D – Vai

Dupa "Mamasita", "Danca Bonito" si "Poesia de Amor", Narcotic Sound lanseaza alaturi de Christian D cel de-al patrulea single, "Vai". Noul single transpune o poveste de dragoste si starile ravasitoare prin care trec cei doi indragostiti, cuprinsi intr-un sarut plin de ardoare. Sarutul (beijo) este o arta in sine, ce insumeaza profunde semnificatii. Un sarut nu este doar un sarut. El este adesea un semn de prietenie, armonie, afectiune sau pasiune.

Cei mai tari artisti si 20.000 de oameni la ZU Loves...

De ziua Sfantului Valentin, Daniel Buzdugan si Mihai Morar au binedispus peste 20.000 de oameni veniti la Afi Palace Cotroceni pentru ZU Loves YOU - cel mai HIT concert de dragoste. Toti ZUrlii prezenti au avut parte de o seara plina de energie, antrenata de prezentatorii Radio ZU si cei mai iubiti artisti romani. Pe scena concertului au urcat pe rand Connect-R, Alex Velea, Tom Boxer si Morena, Delia, Smiley, Narcotic Sound & Christian D, Andreea Banica, Andrei Leonte si Corina. Artistii au cantat live impreuna cu publicul cele mai cunoscute piese ale lor si o serie de cover-uri la piese extreme de cunoscute.

Radio ZU a facut show pe acoperisul de la Mall

ZU Kids on the Block este concertul care a transformat ascutatorii Radio ZU in VIP. Joi seara, Buzdugan si Morar au pus in scena cel mai tare concert al toamnei pe acoperisul AFI Palace Cotroceni. Smiley, Voltaj, Connect-R, Play & Win, Alex Velea, Akcent, Vunk, Deepcentral, Narcotic Sound & Christian D, David Deejay & Dony, Sunrise Inc. si Lucian Barbulescu au facut show in fata unui public special. Cei 500 de oameni prezenti sunt fani fideli Radio ZU. Fiecare dintre ei si-a castigat locul la concert trimitand un e-mail in care i-au convins pe Buzdugan si Morar ca sunt ZUperfani adevarati.

ZU Kids on the Block | Buzdugan si Morar fac ZUper...

Mihai Morar si Daniel Buzdugan, prezentatorii matinalului de la Radio ZU au pus la cale un concert la inaltime din toate punctele de vedere. Astfel, joi, 6 octombrie, pe acoperisul AFI Palace Cotroceni urca barbatii momentului din industria muzicala romaneasca pentru ZU Kids on the Block - prima petrecere Tubor Party Manager. Cel mai tare concert al toamnei ii aduce pe aceeasi scena pe Smiley, Voltaj, Connect-R, Play & Win, Alex Velea, Akcent, Vunk, Deepcentral, Narcotic Sound & Christian D, David Deejay & Dony, Sunrise Inc. si Lucian Barbulescu. Incepand cu ora 20:30 artistii vor incinge atmosfera pe acoperisul AFI Palace alaturi de sutele de fani ZU prezenti.

Single Nou | Narcotic Sound & Christian D – Poesia de...

Narcotic Sound si Christian D. revin cu o piesa nou nouta, "Poesia de Amor", ce patreaza aceeasi reteta a succesului ca precedentele hituri. Narcotic Sound si Christian D. ne promit o vara fierbinte, jocuri indecente pe ritmuri latino captivante, imbinate cu instrumente braziliene traditionale. 'Poesia de Amor', al treilea single semnat de Narcotic Creation, vine cu un nou sound dance si isi propune sa fie cea mai hot piesa a verii.

MOST POPULAR

HOT NEWS