Monday, January 17, 2022
Home Tags Clubbing

Tag: clubbing

Party Collective au colaborat cu Shaka Muv pentru “VIP”, noul single

Party Collective au ales sa colaboreze cu Shaka Muv pentru cel mai recent single pe care il vor promova, "VIP". "Am sunat-o, i-am anuntat echipa, toti au fost de acord imediat si ne-am apucat de treaba impreuna. Single-ul “VIP” transmite energia si bucuria de a petrece la maxim, genul de “vibe” pe care il transmitem de fiecare data cand suntem pe scena. Shaka Muv s-a pliat perfect pe piesa, ne place foarte mult rezultatul colaborarii, si sper sa placa la fel de mult si publicului."

Clubul Le Gaga Herastrau a fost demolat

S-a nascut in iunie 2009 si a murit in octombrie 2011. Le Gaga, unul dintre cele mai apreciate cluburi din Bucuresti nu mai exista. Dupa numai doi ani de existenta, primaria a demolat astazi clubul de pe malul Herastraului, deoarece printr-o sentinta a Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 ramasa definitiva constructia a fost ridicata ilegal pe spatiul verde din incinta fostului Complex BTT. Este a doua victima a primarului Sorin Oprescu dupa ce, prin mai, acesta a pus la pamant si Club Elements, amplasat tot pe malul Herastraului.

Single | Arando Marquez featuring Cristina – Shambala

In urma cu foarte putin timp, pe contul oficial de You Tube al Roton a fost urcat cea mai recenta productie a celor de la Rappin On Production ... Shambala - Arando Marquez si Cristina (Impact) ...

Single | Snatt & Vix featuring Alexandra Badoi – Cold Shower...

Eeee... da ... Cei de la Armada Music au urcat astazi pe contul lor oficial de You Tube - Cold Shower (Markus Schulz Big Room Reconstruction) - Snatt & Vix featuring Alexandra Badoi. Alexandra, Bogdan si Dragos, colegi la Antena 1, au trimis cu ceva timp in urma Cold Shower la Armada care au semnat pentru publishingul acesteia. Prima versiune a piesei care apare este un remix al lui Markus Schulz, reworked-ul la single-ul artistilor romani fiind inclus pe Prague 11, noua compilatie a dj-ului american.

Comunicat de Presa | Cold Weather Warm Music @ Studio Martin

Sambata, 8 ianuarie, Studio Martin ... Cold Weather, Warm Music cu Rosario Internullo, Pagal si Kool ... Intrarea 10 / 20 RON

Comunicate de Presa | Bob Taylor incinge atmosfera cu un nou...

Dupa super succesul inregistrat cu primul single, 'Deja Vu', proiectul Bob Taylor vine cu un nou sound, o noua identitate si un nou single, 'Damelo'. Cu inflexiuni latine si ritmuri cu un aer de vara, piesa promite sa infierbante sfarsitul de an!

Comunicate de Presa | 12 Dj Armada Music in Top 100...

Pe 28 Octombrie a fost publicat in mod oficial faimosul Top 100 al revistei DJ Mag pentru 2010. Anul acesta 12 DJ ai casei...

Comunicate de Presa | Tom Boxer in top

Foarte cerut pe radiourile din afara, in acest moment se afla in plina ascensiune in tari ca Grecia, Bulgaria si Polonia Piesa ocupa locul doi in 'Cellcom Download Chart', topul descarcarilor de muzica de pe internet si unul dintre cele mai importante din Israel. 'Morena' depaseste melodii ale unor artisti consacrati ca Rihanna, Akon sau David Guetta, fiind cea mai ceruta piesa internationala.

Muzica Noua | Tom Boxer si Alexandra Black – Crazy Girl

Piesa noua de la Tom Boxer de data aceasta impreuna cu Alexandra, pe numele de scena Alexandra Black fata aleasa de Tom sa ii tina locul Antoniei. Crazy Girl a fost lansata pe blogul oficial al artistului unde se spune ca este o coproductie cu alti doi americani.

Case de Discuri Romania | Red Clover Media

Infiintata undeva in 2009, Red Clover Media este cea mai noua casa de discuri din peisajul industriei muzicale romanesti de care auzim in 2010....