Prima Pagină Etichete Cluburi

Etichetă: cluburi

Clubul Le Gaga Herastrau a fost demolat

S-a nascut in iunie 2009 si a murit in octombrie 2011. Le Gaga, unul dintre cele mai apreciate cluburi din Bucuresti nu mai exista. Dupa numai doi ani de existenta, primaria a demolat astazi clubul de pe malul Herastraului, deoarece printr-o sentinta a Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 ramasa definitiva constructia a fost ridicata ilegal pe spatiul verde din incinta fostului Complex BTT. Este a doua victima a primarului Sorin Oprescu dupa ce, prin mai, acesta a pus la pamant si Club Elements, amplasat tot pe malul Herastraului.

Concerte in Timisoara | Daniel Lazar Band @ Pantheon Club Timisoara

Incepe-ti weekendul la Pantheon Club! La lasarea serii, in reflexele racoritoare ale apei, traieste muzica impreuna cu Daniel Lazar! Totul se intampla vineri, 29 iulie 2011, incepand cu ora 11.00.

Muzica Live | Concert Daniel Lazar Band @ Sereno Music Club...

Daniel Lazar Band continua seria Live & Groove prin Cluburile din Bucuresti dar si din tara cu un nou episod ... Vinerea aceasta, 14 ianuarie 2011, de pe la un 21.30, multa muzica buna dar mai ales muzica live in Sereno Music Club, soseaua Colentina nr.25 ... Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la 0757 03 24 06 / 021 242 86 09 ... De vazut dar mai ales de ascultat ... Vorba lor ... It's all about live music chemistry.

Comunicat de Presa | Cold Weather Warm Music @ Studio Martin

Sambata, 8 ianuarie, Studio Martin ... Cold Weather, Warm Music cu Rosario Internullo, Pagal si Kool ... Intrarea 10 / 20 RON

Comunicat de Presa | Tom Boxer si Alexandra Black – Cocktail...

Tom Boxer este unul dintre artistii romani cei mai cautati in afara tarii. Piesele sale s-au bucurat de un mare succes si au fost licentiate in tarile din Europa dar si in exotica Brazilie. Melodii ca Morena sau Obsession au devenit hituri de radio, ocupand primele pozitii in topurile din Polonia, Serbia sau Bulgaria.

Comunicate de Presa | Leonard Muha lanseaza primul club de karaoke...

Dupa doua luni nebune de munca intensa, alergatura dar si multa distractie, True Club, proiectul lui Leonard Muha de la Cassa Loco, si-a deschis in sfarsit portile saptamana aceasta.

Ella, surpriza serii de sambata in Cluburile din Bucuresti

Sambata aceasta a inceput pentru Ella ca o seara cu prietenele in oras dar s-a transformat intr-un adevarat spectacol! Pusa pe distractie, Ella a iesit in oras impreuna cu doua prietene. Frumoase si simpatice, cele trei au infierbantat atmosfera intr-o seara ploioasa, dansand pana spre dimineata in mai multe cluburi din Regie.

Petreceri in Bucuresti | Karaoke Live Night @ Villa Rodizio |...

In fiecare vineri de la 21.00 se intampla Karaoke Live Night in Villa Rodizio pe Ion Luca Caragiale 32 in imediata apropiere a Parcului Gradina Icoanei. Este una dintre cele mai tari petreceri de prin Bucuresti unde se canta foarte mult, foarte bine si mai ales "foarte live". Daniel Lazar Band este trupa care te sustine si canta alaturi de tine pentru ca la Karaoke Live Night in Villa Rodizio nu se canta cu calculatorul, cu plasma sau televizorul sau cu orice alta chinezarie :)

Ultimul Concert Damian & Brothers va fi pe 31 decembrie 2009...

Ultimul concert al Damian & Brothers, cel putin in formula actuala, va fi pe 31 decembrie, in noaptea de Revelion, in Club Elements Herastrau....

Petrecerea ta de sambata noaptea se intampla in Elements Herastrau

Sambata, 21 noiembrie, incepand cu ora 23.00 va fi o super petrecere in Club Elements Herastrau - Hawaii Party @ Club Elements Bucuresti. Eee...

MOST POPULAR

HOT NEWS