Saturday, January 22, 2022
Home Tags Dansez pentru tine

Tag: dansez pentru tine

Voteaza Pepe si Andreea Toma in finala de la Dansez pentru...

VOTEAZA Pepe si Andreea pentru ca echipa cea mai buna sa castige Competitia Viselor. TRIMITE SMS la 1322 cu TEXTUL "PEPE" sau SUNA LA numarul de telefon 0900.760.408.

Pepe si Andreea Toma au stralucit si in seara a 3-a...

Echipa noastra favorita a evoluat excelent chiar daca notele de la primul dans - Raggaeton la Balul Strazii nu au fost tocmai bune ceea ce au facut sa piarda locul intai, pentru moment. Se pare ca asteptarile juriului sunt din ce in ce mai mari de la Pepe si de la Andreea, pentru ca ne-au obisnuit pe toti cu evolutii impecabile.

Pepe si Andreea au iesit invingatori si in a doua seara...

Pepe si partenera sa de dans, Andreea, alaturi de coregraful lor Doina Botis domina competitia viselor de la Dansez pentru tine pe ringul de dans. Pentru a doua seara consecutiv, cei trei au iesit pe prima treapta a clasamentului atat dupa notele juriului cat mai ales in preferintele oamenilor. Andreea este o dansatoare desavarsita si aceasta se vede iar Pepe uimeste la fiecare nou stil pe care il are de prezentat. Aseara echipa a evoluat excelent pe Rock'n'Roll si BellyDance la ultimul dans bifand 10 pe linie deci ... da ... luand nota maxima si din partea lui Mihai Petre. Urmeaza inca o saptamana grea pentru Pepe si Andreea pentru ca evolutia de pana acum ii obliga la performanta.

Pepe este favorit inca din prima editiei a noului sezon la...

Pepe a fost fara doar si poate revelatia primei seri a noului sezon de la Dansez pentru Tine. Aproape toate ziarele au laudat prestatia artistului pentru ca aproape nimeni nu astepta o astfel de evolutie pe scena emisiunii. In ultimele luni, Pepe s-a pus serios pe treaba, a bifat extrem de multe ore de repetitie si antrenamente si acest lucru s-a vazut. In prima seara de la Dansez pentru tine, Pepe, partenera lui, Andreea Toma dar si coregraful echipei, Doina Botis au terminat pe locul intai dupa ce au bifat si primul 10 din concurs.