Sunday, January 23, 2022
Home Tags David deejay

Tag: david deejay

Proiectul Mossano revine cu “Una Serenada”

"Una Serenada" este piesa noua lansata ca si single a proiectului Mossano. Este un nou potential hit, cele precedente, "Zingarinho", "Indianotech" si "Caramba" ajungand deja. Compozitia si productia este semnata de David Deejay, Dav7 fiind studioul de inregistrari si label-ul. Nu stiu daca am mai spus pe aici dar ne place mult de tot ceea ce lucreaza David Deejay, "Una Serenada" fiind si ea "dragoste la prima vedere" sau mai exact auditie.

“Passion” este cel mai nou single lansat de Dony

Dony lanseaza alaturi de 1ArtistMusic si Cat Music un nou single. "Passion" este piesa pe care artistul o propune pentru inceputul acestei toamne. "Mi Hermosa", colaborarea lui Dony cu Alex Mica este inca in topurile radiourilor de pe la noi si intra in playlisturile a din ce in ce mai multe posturi de afara insa "Passion" pare o alegere potrivita pentru a-i lua locul. Este totodata cel de-al doilea single lansat fara David Deejay si astfel se confirma ruptura dintre cei doi despre care oricum baietii declarau a fi definitiva.

Single | Nonis G – Come with me

"Come with me" este noul single al lui Nonis G, pe care il cunoastem deja de pe colaborarile cu David Deejay si Heaven. De data aceasta a ales sa lucreze cu echipa de la Gala Records care semneaza de altfel si editarea noului track.

Single | Ela Rose featuring David Deejay – I’m done

Ela Rose a lansat "I'm done" cel de-al patrulea single din cariera ei, alaturi de nimeni altul decat David Deejay, producatorul tuturor trackurilor pe care a cantat. David Deejay semneaza compozitia si productia piesei, DAV7 este studioul de inregistrari in timp ce la versuri a lucrat chiar Ela.

Single | David Deejay featuring Ami – Magnetic

Direct de pe Contul Oficial de You Tube al Dav 7 ascultam cel mai nou single al lui David Deejay, colaborarea cu Ami ... Magnetic ... Personal si nu stiu daca am mai spus-o pe aici, imi place la nebunie cum lucreaza David. Intr-o productie simpla dar mai ales curata, ceea ce il si caracterizeaza, stie exact care este limita de incarcare cu elemente muzicale a trackului. Iar magnetic este in aceasta atmosfera. Sper ca si acest single sa prinda cel putin la fel de bine ca Perfect 2 si cine stie, poate vom vedea si un clip la aceasta piesa ca sa vedem cine este vocea ...

Radio ZU a facut show pe acoperisul de la Mall

ZU Kids on the Block este concertul care a transformat ascutatorii Radio ZU in VIP. Joi seara, Buzdugan si Morar au pus in scena cel mai tare concert al toamnei pe acoperisul AFI Palace Cotroceni. Smiley, Voltaj, Connect-R, Play & Win, Alex Velea, Akcent, Vunk, Deepcentral, Narcotic Sound & Christian D, David Deejay & Dony, Sunrise Inc. si Lucian Barbulescu au facut show in fata unui public special. Cei 500 de oameni prezenti sunt fani fideli Radio ZU. Fiecare dintre ei si-a castigat locul la concert trimitand un e-mail in care i-au convins pe Buzdugan si Morar ca sunt ZUperfani adevarati.

ZU Kids on the Block | Buzdugan si Morar fac ZUper...

Mihai Morar si Daniel Buzdugan, prezentatorii matinalului de la Radio ZU au pus la cale un concert la inaltime din toate punctele de vedere. Astfel, joi, 6 octombrie, pe acoperisul AFI Palace Cotroceni urca barbatii momentului din industria muzicala romaneasca pentru ZU Kids on the Block - prima petrecere Tubor Party Manager. Cel mai tare concert al toamnei ii aduce pe aceeasi scena pe Smiley, Voltaj, Connect-R, Play & Win, Alex Velea, Akcent, Vunk, Deepcentral, Narcotic Sound & Christian D, David Deejay & Dony, Sunrise Inc. si Lucian Barbulescu. Incepand cu ora 20:30 artistii vor incinge atmosfera pe acoperisul AFI Palace alaturi de sutele de fani ZU prezenti.

Videoclip | Ela Rose – Lovely Words

Ela Rose are un nou videoclip pentru cel mai recent single promovat ... Lovely Words. Este cel de-al treilea videoclip al Elei dupa "I can feel" si "No U, No Love". Singleul este produs de David Deejay in studioul sau, DAV7 Music iar versurile sunt scrise chiar de Ela. Videoclipul este filmat la mare la noi in regia lui Iulian Moga.

Videoclip | David Deejay – Perfect 2

Cat Music lanseaza in ultimele zi ceva mai calduroase ale acestui an videoclipul uneia dintre cele mai bune piese clubbin' ale verii care abia a trecut. Perfect 2 este o productie David Deejay si a fost lansat ca si single acum vreo 3 luni, 3 luni si ceva.Regia videoclipului este semnata de Iulian Moga.

Single | David Deejay featuring P.Jolie & Nonis – Perfect 2

David Deejay are o nou piesa in colaborare cu P.Jolie si Nonis. Perfect 2 a avut premiera la Kiss Kiss in the Mix de la Kiss Fm, este produsa in studioul DAV7 si editata de Cat Music.