Prima Pagină Etichete David guetta

Etichetă: david guetta

Single Nou | Antonia – Marionette

Antonia a facut tuturor fanilor o surpriza placute de 1 iunie si a lansat noul ei single. Marionette este un mid-tempo r'n'b, nu mai este house sau dance si ce este si mai important de atat ... are si versuri ... cu mesaj ... Noi zicem ca acest gen i se potriveste ca o manusa Antoniei. Productia piesei o semneaza Afrojack, cel care a mai compus si pentru David Guetta si are la activ cateva remixuri tari pentru Lady Gaga, Pitbull, Ian Carey, Akon, Tocadisco ... (lista ar putea continua pana dimineata).

Programe de Muzica | UVItouch ElectroBeats @ David Guetta

David Guetta a pus umarul alaturi de cei de la UVItouch si au creat impreuna Electrobeats o aplicatie pentru Iphone, Ipad si Itouch, un composer virtual in care poti crea beaturi, fraze, sample-uri, melodii. Bineinteles ca nu iti ofera nelimitarea unui program desktop dar asa de joaca si mai ales ca sa te simti dj este un program estraordinar de bine facut.

Armin van Buuren – Cel mai bun Dj din lume...

Armin van Buuren a fost votat cel mai bun Dj din lume de catre cititorii DJ Magazine. Daca vi se pare ceva foarte cunoscut este doar datorita faptului ca si anul trecut, in aceeiasi perioada, a luat exact acelasi premiu. In mare aceleasi nume se regasesc si anul acesta in top 5 numai ca au schimbat un pic locurile intre ei. Paul van Dyk a facut schimb la locul 3 cu ocupantul locului 5 de anul trecut ... David Guetta in timp ce locul 2 ii ramane lui Tiesto si locul 4 este ocupat de Above & Beyond.

RT100 revine in FM-ul romanesc

O buna bucata de vreme tot intram pe site-ul Romanian Top 100 si nimic nu era schimbat pe acolo. Am citit pe net ca au fost niste probleme tehnice, care probleme se pare ca acum au fost rezolvate pentru ca de la sfarsitul lui august RT100 a revenit. Se afla acum la a doua editie deja de la revenire si se pare ca au intrat in paine serios. In editia din 13 septembrie apar 5 new-enty-uri (Mika, Claudia Pavel (Cream), Basic Element, Britney Spears si Noisettes) in timp ce in poll-position sta confortabil David Guetta cu Kelly Rowland - When loves take over. Pentru editia urmatoare noi pariem pe Pitbull cu I know you want me si suntem curiosi ce se va intampla.

MOST POPULAR

HOT NEWS