Prima Pagină Etichete Daw studio

Etichetă: daw studio

Yssa ne spune “Ce vrea sa auda o fata”

Si pentru ca vorbeam in articolele anterioare de echipa de la Class Music Studio si colaborarea lor cu absolventii scolii Crina Mardare Music Experience mai popunem o piesa spre ascultare: "Ce vrea sa auda o fata" a Isabelei Ilie sau Yssa cum suna numele de scena. Nu va mai spunem ca are doar 15 ani fiindca nu o sa va mai intereseze mesajul piesei. :) Insa, va spunem ca are 15 ani ca sa vedeti ce poate face din punct de vedere vocal la aceasta varsta.

Debut promitator pentru Teodora cu “The world is falling”

Asa, ca de inceput de saptamana, propunem un artist la inceput de drum si ascultam si o prima piesa. Teodora este numele, "The World is Falling" este trackul. Teodora are 16 ani si a trecut prin "focul" scolii de canto a Crinei Mardare. "The World is Falling" este prima piesa proprie. Mihaela Cernea si Alex Toma de la Class Music Studio semneaza compozitia, versurile dar si productia muzicala.

Alexandra Deliu si “Hot Right Now”, Drum & Bass la 9...

La doar 9 ani, Alexandra Deliu face senzatie pe net cu un cover dupa "Hot Right Now". Cei de la Class Studio au facut un cocktail intre piesa lui Dj Fresh si Rita Ora si dezinvoltura Alexandrei. Au ambalat totul intr-un video care a devenit viral adunand nu mai putin de 170.000 de vizualizari "and counting". Vom mai auzi cu siguranta de Alexandra pentru ca "viitorul suna bine". In acest moment studiaza la scoala de canto "Crina Mardare Music Experience" sub indrumarea Mihaelei Cernea (Class) care a ridicat sus stacheta iar cea mica se pare ca face fata.

Single | Alexa – Sha la la

Echipa de la Daw Studio / Class Music Studio se tine de treaba si o face foarte bine mai ales pe partea de lansare de artisti noi. Alexa este noua lor propunere pentru astazi, "Sha la la" este primul single. Mihaela Cernea de la Class si Alex Toma (WiseNoize) semneaza compozitia, Alexa completand echipa pe partea de versuri.

Single | Hevito – Mueve tu cuerpo

Originar din Punta Cana, Hevito a crescut inconjurat de muzica latino, plaje insorite si palmieri, aceasta fiind si atmosfera pe care o degaja aceasta melodie. “Mueve tu cuerpo” este noul sau single si se prezinta ca si o invitatie la dans pasional si energic in stil autentic latin, in combinatie cu soundul specific cluburilor europene. Melodia este produsa de Mihaela Cernea, Alex Toma (WiseNoize) si Hevito la Class Music Studio.

Single | Nadir – Leylia

Class Music Studio propune un nou proiect. Leylia este primul single al lui Nadir, o piesa creata in echipa de catre Mihaela Cernea, Alex Toma si artist ce pastreaza tendinta actuala a industriei muzicale romanesti catre muzica de club si aduce un strop din lumea orientala prin linia melodica si versurile in araba.

Single | Kayla – I’m sorry

O parte din echipa de la Class Music Studio, mai exact Mihaela Cernea si Alex Toma ne prezinta cel mai recent single Kayla ... I'm sorry. Piesa este un soul r'n'b care suna foarte bine chiar daca este total facuta "contra vantului". Kayla studiaza canto la Crina Mardare Music Experience, ia lectii de actorie, si, intre doua inregistrari in studio, isi face timp si pentru calatorii si alte preocupari cu inclinatii artistice. Recent a inregistrat si un cover personalizat dupa “Mammy blue”.

Eurovision 2012 | Ioana Bianca Anuta – Girls don’t cry

Girls don't cry este piesa pe care a propus-o Ioana Bianca Anuta pentru Eurovisionul din acest an. Piesa a trecut de etapa selectiilor preliminare si o vom putea asculta si vota pe 10 martie in Finala Nationala.

Single | WiseNoize featuring Yvee – Falling for you

Falling for you este prima colaborare intre Yvee si cei de la WiseNoize. Alex Toma si Skripa Anatolii s-au intalnit cu Yvee in studioul Class Music unde inregistra cover-uri pentru studiu fiind eleva la canto la scoala Crina Mardare Music Experience. Pentru Yvee este primul single important insa cei de la WiseNoize au deja un portofoliu insemnat ei colaborand pana acum cu hristian Matt (“My Love”, “Losing Control”, “Summer Day”), Class (“Painter of My Soul”), Crazy Win (“Perfect”, “Rock this party”), Nya (“All the time”), Playdelay (“Morris – Desire (Club Remix)”, Ensuna (“I wanna dance”), L’Una (“Memories”, “C’est la vie”, “I’ll lift you up”), Kim (“Amor”), Yssa (“Let’s get louder”, “White, white Christmas”) si lista poate continua.

Single | Daniel Lazar – Not a Christmas Song

Piesa nu este un cantec de Craciun in sensul melodiilor obisnuite de sezon. Daniel a inchipuit o poveste alternativa a Craciunului pentru cazul in care Mosul gaseste pe masuta de langa brad orice altceva in locul cunoscutului pahar de lapte. Din acel moment incepe nebunia si treptat, totul se transforma intr-o dementa totala acompaniata in forta de un big band cu tot ceea ce presupune aceasta ... jazz, swing si bineinteles suflatori.

MOST POPULAR

HOT NEWS