Prima Pagină Etichete Diesel

Etichetă: diesel

Trupa Diesel va lansa noul videoclip, “Absolvent”, la metrou

Maine, cei de la trupa Diesel isi vor lansa cel mai nou videoclip, "Absolvent", intr-un mod cat se poate de original si cumva inedit. Locatia aleasa este statia de metrou Piata Unirii 1 unde se va instala o scena urmand ca imaginile sa fie trimise catre toate ecranele din subteran. "Concertul" va incepe la ora 08:30. Evenimentul de lansare este realizat, bineinteles, cu sprijinul Metrorex.

Cei de la Diesel au filmat un nou videoclip pentru piesa...

Cei de la Diesel au filmat saptamana trecuta un nou videoclip, pentru piesa “Absolvent”, cel mai recent single al trupei produs in studiourile HaHaHa Production si lansat in decembrie impreuna cu Media Pro Music. "‘Absolvent’ este o piesa in care fiecare se regaseste usor. Ne schimbam. Cu totii. Imperceptibil. Nu repede. Nu este nici bine, nici rau. E altfel. Pasii sunt aceiasi, doar drumul e diferit", a spus Sorin Danescu, solistul trupei.

Diesel lanseaza deja cel de-al doilea single si videoclip – “Hei...

Diesel este o trupa cat se poate de noua in peisajul industriei muzicale romanesti. A fost infiintata de Sorin Danescu dupa ce a parasit Vita de Vie. Baietii vor debuta pe 18 octombrie, primul lor concert avand loc in Plevnei 61 ... The Silver Church ... Pana atunci insa ... Sunt deja la al doilea single, dupa "Mr. Jones", ei lansand "Hei Gropare". Compozitia este semnata "in grup" de baieti in timp ce mixul si masterul apartin lui Paul Sensor si Alecs Redes, Kult Studio fiind "locul de joaca". Videoclipul a fost filmat in regia lui Sorin Danescu si Serban Ionescu, Mihai Calangiu si Bogdan Grigore de la Arta-Digitala.Ro punand si ei osul la munca.

MOST POPULAR

HOT NEWS