Tuesday, January 25, 2022
Home Tags Dj rynno si sylvia

Tag: dj rynno si sylvia

“Chiar daca ai plecat” este noul single al lui Dj Rynno...

De trei zile am schimbat oficial anotimpul si odata cu toamna au revenit toate emisiunile de divertisment la tv intr-un nou sezon. "Neatza cu Razvan si Dani" au deschis scena de cu noaptea de luni in cap si au aparut deja primele premiere. "Chiar daca ai plecat" este una dintre ele. Este noua piesa a lui Dj Rynno si a Sylviei a carei productie o semneaza St. Peter Production, muzica si versurile apartinandu-i lui Phelipe (Filip Aurel). La orchestratie mai apar si Dobre Marius si Florin Buzea. Roton semneaza publishingul noului single.

Single | Dj Rynno featuring Sylvia – Bring me back

Dj Rynno si Silvia au o piesa noua. Bring me back este singleul pe care cei doi il vor promova in perioada urmatoare. Muzica o semneaza Connect-R in timp ce versurile ii apatin lui Cosmin Dobrescu. De orchestratie s-au ocupat "in grup" Dj Bonne, Dj Rynno si Phelipe.

Videoclip | Sylvia si Dj Rynno – Feel in love

In urma cu doar cateva momente pe contul oficial de You Tube al celor de la Roton a fost urcat cel mai recent videoclip al lui Dj Rynno si al Sylviei pentru singleul Feel in love. Videoclipul este filmat la mare in regia lui Florin Botea. Premiera a avut loc pe libertatea.ro.

Single | Dj Rynno si Sylvia – Feel in Love

Ieri in cadrul emisiunii "Kiss, Kiss in the Mix" de la Kiss Fm, Dj Rynno si Sylvia au lansat cel mai nou single al lor - Feel in Love. Productia piesei o semneaza aceeiasi echipa - Rynno, Phelipe si Dj Bonne cu toate ca soundul este usor diferit fata de trackurile precedente semnate Dj Rynno si Sylvia.