Sunday, January 23, 2022
Home Tags Dj sava

Tag: dj sava

Lara Moco a lansat videoclipul piesei “Rude Boy”

Lara Moco a lansat videoclipul piesei "Rude Boy", un featuring Mike Diamondz, o productie semnata Full Boss Music si Dj Sava. Rude Boy este piesa care i-a adus cantaretei o nominalizare la premiile muzicale de la Romanian Top Hits Music Awards, categoria "Best New Artist".

Dj Sava a lansat un single nou, “Taboo”, alaturi de Misha...

"Taboo" este cel mai nou single semnat Dj Sava care va intra in promovare in perioada urmatoare. Piesa este o colaborare cu Misha si J. Yolo. Partea de productie a fost asigurata de Constantin Sava (Dj Sava), Marius Roszdas, Jacques Yolo si Mihai Ristea in timp ce publishingul apartine celor de la Cat Music. Pentru o perioada limitata de timp "Taboo" poate fi downlodata gratuit de pe pagina oficiala de Facebook a artistului.

Videoclip | Dj Sava featuring Andreea D & Yolo – Free

Vorbeam in octombrie de noul single pe care il promoveaza Dj Sava alaturi de Andreea D si Yolo - Free ... Piesa a prins foarte bine si a intrat si pe radio asa ca cei trei au filmat un videoclip pentru acest track. Regia o semneaza Alex Ceausu.

Single | Dj Sava featuring Andreea D & Yolo – Free

Direct de pe youtube-ul celor de la Cat Music avem varianta oficiala a noului single Dj Sava cu tot cu Andreea D si Yolo - Free, cea de-a doua piesa lansata in aceasta formula dupa hit-ul MoneyMaker. Free a fost aleasa pentru a fi noul single in urma feedbackului excelent pe care piesa l-a primit in concertele pe care cei trei le-au sustinut in septembrie in Bulgaria si prin tara. Compozitia o semneaza "in grup" Sava Constantin, Stefan Mihalache si Jacques Yolo. Free are deja o varianta de club facuta de cei de la Deepside Deejays iar in cateva zile ni se promite si viziunea lui Gino Manzotti.

Videoclip | Dj Sava featuring Andreea D. & J. Yolo –...

Dj Sava are un nou videoclip pentru cel mai recent single al sau la colaborarea cu Andreea D. si J. Yolo. Piesa Money Maker este scrisa si produsa de Connect-R si Gino Manzotti iar regia videoclipului o semneaza Dragos Buliga filmarile avand loc in clubul Bamboo. Premiera videoclipului a avut loc pe libertatea.ro. Despre noua sa colega de proiect Dj Sava ne spune ca "Andreea m-a cucerit din prima. Are o voce foarte buna, prezenta scenica, danseaza foarte bine, are toate calitatile pentru ca ”Money Maker" sa devina hit. Acelasi feedback pozitiv l-am primit si din partea publicului, la toate concertele din ultima vreme" la toate concertele din ultima vreme"

Single | Dj Sava featuring Cristina – 2.2 Story

In urma cu o ora a fost urcat pe contul oficial de youtube al celor de la Cat Music, noul single Dj Sava la colaborarea lui cu un nou nume - Cristina. Piesa 2.2 Story adopta acelasi stil folosit de artist pe intreaga perioada a proiectului cu Raluka. "Am vrut un single plin de viata, care sa transmita tot ceea ce inseamna o vara, marea si soarele. O asculti, te incarci cu energie si te distrezi cu gasca. 2.2 Story este o poveste de dragoste, in care ne putem regasi fiecare din noi. Aceasta piesa este o trecere de la un proiect la altul. Single-ul a aparut intr-o forma de inceput pe internet, fiind preluat dintr-un set facut de mine intr-unul din concertele noastre" a declarat Dj Sava pentru Libertatea unde a avut loc premiera singleului 2.2 Story.

Videoclip | Dj Sava featuring Raluka – Love You

Dupa ceve asteptare Cat Music si Dj Sava si Raluka lanseaza clipul piesei Love you ... unul dintre hiturile sfarsitului de an in 2011. Piesa este o productie Connect-R si Chris Mayer alaturi de care Dj Sava si Raluka au lucrat si hitul I like the trumpet.

Cele mai difuzate piese in Romania in 2010 (via Romania Libera)

Cei de la Romania Libera au comandat catre Media Forest un clasament al celor mai difuzate 100 de piese in 2010 in Romania. Clasamentul se bazeazaa pe monitorizarea de la 1 ianuarie 2010 pana pe 28 decembrie.

Preturile Artistilor Romani în 2010 pentru Balurile de Boboci (via ImpresarOnline.Ro)

Ni s-a parut foarte interesant si ca preturi si ca detalii si mai ales ca si nume si de aceea adaugam si noi comunicatul celor de la ImpresarOnline.Ro despre "preturile reale ale artistilor din Romania pentru Balurile de Boboci", preturile valabile doar pentru 2010 ... an de criza si in Industria Muzicala.

Dj Sava & Raluka | Management si Contact

Cat Music prezinta Dj Sava & Raluka … disponibili pentru concerte, evenimente si petreceri private la un onorariu de 900 de euro.