Sunday, January 23, 2022
Home Tags Don baxter

Tag: don baxter

Smiley a lansat alaturi de Alex Velea si Don Baxter noul...

"Cai verzi pe pereti" este noul single pe care il va promova Smiley in perioada urmatoare. Piesa a fost cantata pentru prima oara la Sibiu, la Media Music Awards si este o colaborare cu Alex Velea si Don Baxter. Productia o semneaza echipa de la Ha Ha Ha.

Videoclip | Alessia – Everyday

"Everyday" este cel mai nou single pentru care Alessia si echipa de la Red Clover au filmat si un videoclip, la sfarsitul lunii iunie. Muzica este semnata chiar de catre artista alaturi de Chucho si Don Baxter pe o orchestratie la care a lucrat Boier Bibescu si Preston. Videoclipul a fost filmat in regia lui Dan Ilinca intr-o hala dezafectata din Ramnicul Valcea.

Single | Alessia – Everyday

Alessia a lansat un nou single, "Everyday", cea de-a treia piesa pe care o promoveaza dupa "Boro na sou po" si "Find me (ale ale)". "Pentru acest single am lucrat impreuna cu Boier Bibescu, Preston, Chucho, Don Baxter si a iesit o piesa care ma reprezinta, energica si vesela la fel ca mine. Sper sa va placa ‘Everyday’, sa o ascultati in fiecare zi si sa o cantam impreuna la concerte", a declarat Alessia.

Single | Sonny Flame – Get your clothes off

Sonny Flame alaturi de Red Clover Media lanseaza Get your clothes off, cel mai recent single al artistului.Compozitia piesei o semneaza chiar Sonny Flame in timp ce productia este o colaborare a lui Don Baxter cu Dj CB.

Videoclip | Boier Bibescu versus Don Baxter – Dan Spataru

La sfarsitul lui mai, cei de la Ha Ha Ha Production lansau piesa Dan Spataru - Boier Bibescu vs Don Baxter. Single-ul a fost creat pentru a celebra jumatate de secol de la lansarea in muzica a lui Dan Spataru. Producatorii continua campania de promovare a piesei si lanseaza si un clip, regia acestuia fiind semnata de Dani Ilinca.

Single | Boier Bibescu versus Don Baxter – Dan Spataru

Avem un nou single ... si inca ce single ... din partea celor de la Ha Ha Ha Production. Boier Bibescu si cu Don Baxter si-au dat intalnire ... muzical vorbind ... pe un uptempo lejer, de vara, care in partea de productie se invarte, ca in jurul cozii, in jurul unui sample din "Mi-ai furat inima" a lui Dan Spataru. Pentru numele piesei se pare ca au avut mai multe optiuni: "Piesa asta", "Este hit", "Dan Spataru", "N-a murit". Din motive care noua ne scapa a ramas Dan Spataru. Pana la urma ... este piesa lor deci poate sa ii dea ce nume vor ei. O sa ziceti ca am scris un text la caterinca despre "Dan Spataru" a lui Boier Bibescu versus Baxter. Sa stiti ca nu noi am inceput ...

Single | Don Baxter – Sincer

In urma cu cateva momente, Ha Ha Ha Production a publicat pe contul oficial de youtube, noul single al lui Don Baxter. "Este o piesa foarte sincera si foarte personala pe care am facut-o intr-un moment prin care probabil trecem cu totii. Imi place sa spun despre piesa asta ca e inspirata dupa o frumoasa poveste adevarata … si cum femeile sunt in general cele care creaza povesti frumoase v-o dedic ... tuturor", declara artistul in legatura cu acest single.

Videoclip | Don Baxter – Intro (Ce zici !?)

Baietii de la Ha Ha Ha Production continua sa faca valuri. Don Baxter revine pe piata cu un nou videoclip si mai ales un noua sound si cu Ha Ha Ha la butoane si mai ales la promovare