Sunday, January 23, 2022
Home Tags Dony

Tag: dony

Alex Mica a lansat “Hola Chiquitita”, noul single

"Hola Chiquitita" este noul single pe care il va promova in perioada urmatoare Alex Mica alaturi de echipa de la 1ArtistMusic, o piesa cu un potential mare de a deveni hit, judecand dupa feedback-ul excelent primit pe YouTube si retelele de socializare. Dony, The Kid si Alex semneaza impreuna atat partea de compozitie muzicala cat si versurile noului track.

Casa de Productie 1ArtistMusic cauta talente

Dupa proiectul de succes national si international Alex Mica, 1ArtistMusic cauta acum o fata la fel de talentata. Casa de productie fondata de Laurentiu Duta si Dony, impreuna cu Alex Mica si The Kid, a lansat de curand campania “1AM Girl - A sosit momentul tau”, la care orice tanara cu aptitudini muzicale se poate inscrie.

Ali Kiani revine cu o noua piesa, “No Les Digas”

Vara lui 2011 a marcat cariera artistului Ali Kiani pe piata europeana prin debutul ca si solist vocal cu piesa "Remember Summer", track produs de Laurentiu Duta si Dony. datorita feedback-ului pozitiv primit, Ali sa continue si lanseaza piesa "No Les Digas"

Alex Mica lanseaza o noua piesa, “Heya”

Dupa doua piese lansate care au ajuns hit-uri in foarte scurt timp, "Dalinda" si "Breathe", Alex Mica, laseaza un nou single, "Heya", o piesa cu un sound nou, perfecta pentru acest sfarsit de an. Noul track este produs chiar de artist alaturi de Dony si The Kid, 1ArtistMusic fiind labelul care semneaza publishingul. Odata cu noua melodie, Alex Mica, adauga la genul dance care la consacrat si influente de soul, r&b, stil muzical care, cu certitudine, ii pune foarte bine in valoare creatia si talentul muzical.

“Fantasia” este noul single al lui Dony

La doar cateva luni de la lansarea piesei “Passion”, Dony, celebrul artist si producator al labelului 1ArtistMusic revine cu un nou single, compus, ca si celelalte piese de pana acum (incepand cu “Hot Girls”) impreuna cu Laurentiu Duta. Noul single Dony schimba un pic registrul muzical si trece de la dance-house-ul de pana acum la usoare influente reggae. Piesa se numeste “Fantasia” si reprezinta o poveste de dragoste neimplinita. Melodia surprinde unicul si singurul momentul al intalnirii celor doi tineri indragostiti. Versurile descriu sentimentul de iubire ce il poarta pentru ea, desi s-au vazut o singura data.

“Passion” este cel mai nou single lansat de Dony

Dony lanseaza alaturi de 1ArtistMusic si Cat Music un nou single. "Passion" este piesa pe care artistul o propune pentru inceputul acestei toamne. "Mi Hermosa", colaborarea lui Dony cu Alex Mica este inca in topurile radiourilor de pe la noi si intra in playlisturile a din ce in ce mai multe posturi de afara insa "Passion" pare o alegere potrivita pentru a-i lua locul. Este totodata cel de-al doilea single lansat fara David Deejay si astfel se confirma ruptura dintre cei doi despre care oricum baietii declarau a fi definitiva.

Single | Alex Mica – Breathe

"Breathe" este cea mai noua piesa pe care Alex Mica si de echipa de la 1ArtistMusic au hotarat sa o promoveze ca si single in perioada imediat urmatoare. Compozitia o semneaza chiar artistul alaturi de Dony si The Kid, productia si editarea fiind o afacere de familie 1ArtistMusic.

Single | Luiz Lopez featuring Adena – Lay me down

Dj-ul de origine spaniola Luis Lopez a lansat singleul “Lay me down”, in colaborare cu cea mai sexy voce feminina de la noi, Adena. Piesa este produsa de catre Laurentiu Duta si Dony sub egida 1ArtistMusic si se anunta a fi una incendiara, care ne duce cu gandul la o vara latino, la celebrele petreceri cu rumba si samba.

Single | Dony featuring K-Brown – Only Love

"Only Love" este cel mai nou single semnat Dony, o colaborare cu K-Brown. Piesa este o productie 1 Artist Music la care au lucrat alaturi de Dony si Laurentiu Duta si The Kid.

Videoclip | Alex Mica – Dalinda

Alex Mica a lansat videoclipul primului sau single - Dalinda, o piesa pe care o auzim deja pe majoritatea radiourilor si care a prins foarte bine in piata. Trackul este o productie Dony si The Kid iar videoclipul a fost regizat de catre Gabi Huiban care a ales Crema Club din Constanta ca si platou de filmare.