Wednesday, January 19, 2022
Home Tags Elena

Tag: elena

Glance featuring Mandinga – Cinema

"Cinema" este cel mai nou single al celor de la Mandinga, o piesa inregistrata alaturi de Glance. Colaborarea in premiera dintre Glance si Elena a avut super rezultate, vocile celor doi se completeaza perfect, iar piesa e numai buna de ascultat tare in boxe.

Videoclip | Dony featuring Elena – Hot Girls

Cei de la Cat Music au urcat pe You Tube videoclipul piesei Hot Girls, colaborarea lui Dony cu Elena Gheorghe. Singleul a fost lansat in februarie asa ca videoclipul s-a lasat asteptat mai bine de 6 luni. Filmarile au avut loc in iulie in Constanta, intr-un cimitir de masini, regia si productia fiind semnata de Iulian Moga.

Comunicate de Presa | Ellie White, intr-o relatie serioasa cu succesul

Elena, a.k.a. Ellie White, este unul dintre cele mai fierbinti subiecte ale scenei muzicii dance a momentului. Cu un nume care exprima antiteza dintre alb si negru, dintre ingenuu si provocator, Elena are in acest sfarsit de an primul sau hit solo pe frecventele celor mai mari radiouri din tara. Insusi titlul acestuia, 'Nu te mai caut', ne sugereaza faptul ca Elena a gasit deja calea spre succes si stie foarte bine ce isi doreste in continuare.

Single | Ellie White – Nu te mai vreau

Elena (ex Dj Project) / Ellie White are un nou single. Nu te mai vreau este noua piesa promovata de Elena si a avut premiera pe Radio 21.