Prima Pagină Etichete Eurovision 2014

Etichetă: eurovision 2014

Alyanna Lu ataca Eurovision 2014 cu “Get Up”

Alyanna Lu, romanca cu origini asiatice, ce a castigat mai multe concursuri nationale si internationale, este pregatita de o noua provocare, Eurovision 2014. Frumoasa artista care a concertat in ultimii 10 ani in Spania s-a inscris in concurs cu piesa ¨Get Up¨, piesa produsa de Omar Secada, compozitor/pianist la Mandinga , trupa care a cunoscut deja succesul acestei competitii pentru Romania in 2012, ceea ce formeaza combinatia perfecta pentru victorie.

The dAdA participa la Eurovision cu “Unpredictable”

Trupa dAdA participa in premiera anul acesta la Eurovision cu "Unpredictable", o piesa scrisa in engleza si in romana in care baietii au foarte mare incredere. “Nu ne sperie concurenta, cu toate ca participa artisti cu experienta, cum ar fi Ovi si Paula Seling sau Mihai Traistariu. Noi credem in piesa noastra pentru ca ne identificam cu ea. Pana la urma, toti am avut parte de experiente neplacute cand vine vorba de iubire”, au declarat tinerii artisti.

Ovi si Paula Seling, in topul preferintelor publicului francez

Ovi a fost cel care a facut si primele declaratii, referitoare la participarea acestuia la concursul muzical Eurovision 2014. Are planuri mari alaturi de Paula Seling, iar cei doi promit ca vor aduce marele trofeu la noi in tara. Si pentru ca lucrurile nu au stagnat deloc, artistul a compus si produs piesa "Miracle", pe care au si lansat-o, de curand, ca fiind castigatoare.

Ovi si Paula Seling lanseaza “Miracle”, piesa inscrisa la Eurovision 2014

Dupa ce s-au linistit apele si clarificat situatia, cu privire la participarea Romaniei la Eurovision 2014, iata ca acelasi cantaret, Ovi a fost cel care a facut si primele declaratii, referitoare la participarea acestuia la concursul muzical. Are planuri mari alaturi de Paula Seling, iar cei doi promit ca vor aduce marele trofeu la noi in tara. Si pentru ca lucrurile nu au stagnat deloc, artistul a compus si produs piesa "Miracle", pe care o va prezenta spre participarea la Eurovision 2014.

MOST POPULAR

HOT NEWS