Prima Pagină Etichete Flyinstate

Etichetă: flyinstate

Videoclip | Miss Mary – I Hate Ya

"I Hate Ya" este cel mai nou single Miss Mary, un track R&B produs de catre echipa de la HaHaHa alaturi de Chucho si artista. Piesa beneficiaza si de un videoclip filmat la sfarsitul lui martie de care cei de la Creathieves.

Single | F.Charm featuring Xonia – Alma del Alma

F.Charm lanseaza single-ul “Alma del Alma” in colaborare cu Xonia. Dupa ce a colaborat cu Emil Lassaria inregistrand impreuna 10 piese si lansand doua single-uri, “9MM” si “Guantanamera”, care au avut succes atat in tara cat si in strainatate, F.Charm s-a hotarat sa schimbe putin registrul muzical si sa colaboreze de aceasta data cu o voce feminina. Astfel a aparut piesa “Alma del Alma” featuring Xonia, produsa de F.Charm si Pol, adica FlyinState.

Red Clover Media cauta voci noi

Daca vrei sa inti in Industria Muzicala sau daca vrei ca FlyinState sa compuna o piesa doar pentru tine, acum ar fi momentul pentru ca Red Clover Media cauta voci noi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi interpretand o melodie, cover sau creatie personala. Inregistrarea nu trebuie neaparat sa fie intr-un studio profesionist, trebuie doar sa fie convingatoare, astfel incat sa primeasca votul publicului. Posteaza apoi piesa pe You Tube si apoi lasa un comentariu pe pagina de facebook Red Clover Media, http://www.facebook.com/RedCloverLabel, cu link-ul piesei si cele trei calitati pe care le ai pentru a fi artist. Fii cat mai convingator, strange cat mai multe like-uri si poti fi urmatorul artist Red Clover Media. Votul publicului, numarul de like-uri, conteaza in proportie de 50%, restul voturilor fiind acordate de membrii FlyinState, Emil Lassaria si echipa Red Clover Media.

Teaser videoclip | Delia – Dale

Pe contul oficial de You Tube al casei de discuri Cat Music, a fost urcat recent teaser-ul videoclipului Deliei pentru piesa "Dale" de a carei productie s-a ocupat FlyinState.

Videoclip | Alessia – Find me (Ale, Ale)

In urma cu putine momente, cei de la Red Clover au urcat pe contul lor oficial de youtube videoclipul piesei Find me (Ale, Ale) ... cel mai recent single extras spre promovare al Alessiei.

MOST POPULAR

HOT NEWS