Prima Pagină Etichete Frissco

Etichetă: frissco

Teaser | Residence Deejays featuring Frissco – My Way

Residence Deejays si Frissco se pregatesc de lansarea unui nou single. "My way" este piesa pe care o propun pentru acest sfarsit de an, lansarea fiind programata pentru 17 octombrie intr-un simultan ... libertatea.ro si bravonet.ro.

Residence Deejays & Frissco – Echo la Fashion TV

Piesa "Echo" - Residence Deejays & Frissco, a fost difuzata saptamana trecuta la Miami Swim Fashion Week, festival organizat anual de Fashion TV, in cadrul prezentarii "Luli Fama". "Luli Fama" este cea mai cunoscuta casa de moda "swimwear" din S.U.A si marca preferata a unor vedete precum Beyonce Knowless, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Bar Rafaeli, Marissa Miller.

Single | Residence Deejays featuring Frissco – Echo

Dupa succesul pe care l-au avut in urma pieselor "Sexy love" si "Lovely smile", Residence Deejays in colaborare cu Frissco lanseaza noul single "Echo". "Ideea piesei a venit intr-un moment de liniste, cand am ramas singur la studio, reusind sa-mi adun gandurile si a pornit de la cele doua versuri din finalul refrenului "You are talking with my ego, I can hear your echo", declara Ionut Untaru, alias Frissco.

MOST POPULAR

HOT NEWS