Monday, January 17, 2022
Home Tags Groovebox

Tag: groovebox

Claudia Sexxy a lansat “Tu pleci”, cel mai nou single

"Tu pleci" este cel mai nou single al Claudiei, piesa ce iese un pic din sound-ul melodiilor anterioare: "Maleya" si "Vrey". Partea de compozitie si productie muzicala este semnata de Karo si Radu Baisan (Groovebox) echipa pe care o regasim si alaturi de "Vin" si "Sale el Sol" ale lui Sonny Flame sau "Siente la Vibra", colaborarea lui Morris cu Tamy.

Sonny Flame a lansat videoclipul piesei “Loca Pasion”

"Loca pasion" este cel mai nou single al lui Sonny Flame, piesa promovata alaturi de un videoclip filmat de artist alaturi de nimeni alta decat partenera lui si in viata de zi cu zi, Elena. Piese se regaseste pe tracklistul "Way of life", primul album din cariera al artistului. Productia este semnata de Karo si Radu (Groovebox) alaturi de Tony de la Mandinga si Harvis de la HBO. De regia si productia videoclipului "se face vinovat" Florin Botea care a mai lucrat cu Sonny si pentru "Sale el Sol" si "Vin".

Single | Andrew – All I Need

"All I Need" este cel mai nou single pe care Andrew si echipa de la Red Clover au hotarat sa il promoveze in perioada imediat urmatoare. Este cel de-al treilea single al artistului dupa "Nightmares" si "Supergirl". Muzica este semnata chiar de Andrew, cei de la GrooveBox ocupandu-se de partea de productie. “Facuta cu o sensibilitate aparte, emotional m-am implicat si m-am pus in postura tipului care ar face orice pentru acea "ea", fiindu-i alaturi in orice moment, orice loc, oricand, oricum. Toate astea pentru ca dragostea reprezinta tot, chiar si motivul piesei ... Love!“, a spus Andrew.