Saturday, January 29, 2022
Home Tags Ianuarie

Tag: ianuarie

Videoclip | El Negro – Over the line

MuzicaBuna.Ro si El Negro au lansat in urma cu putin timp clipul piesei Over the line, cel de-al treilea single promovat de pe Greetings from Green Repub, album lansat in noiembrie, anul trecut. Clipul combina filmari de la concertul de lansare al albumului din Silver Church. De imagine s-a ocupat Florin Campeanu, de editare Ioana Gabriela Mariette in timp ce logistica a fost asigurata de F64 Studio.

Comunicat de Presa | La multi fani!

De curand, contul de Facebook al Innei a depasit 2 milioane de prieteni. Astfel, ea este cel mai activ artist din mediul digital, nu numai din tara, dar din intreaga Europa de Est.

Videoclip | Andreea Balan – Crazy About You

In urma cu foarte putin timp, Andreea Balan a lansat videoclipul piesei Crazy about you ... cel mai recent single al artistei. Filmarile s-au desfasurat la Palatul Ghica in regia lui Alex Ceausu de post procesare si efecte speciale ocupandu-se Cristi Smarandoiu.

Videoclip | Raku – Doi

Raku a filmat clip la piesa Doi, single extras de pe albumul Rezistenta. Premiera a avut loc pe contul oficial de youtube al artistului.

Videoclip | ROA – We like it

Cei de la Cat Music au urcat recent pe contul lor oficial de You Tube clipul piesei ROA - We Like It, versiunea in engleza a lui Ne place - Rise of Artificial, o piesa, un videoclip si un proiect nepromovat indeajuns pe la noi ... pacat ...

Single | Snatt & Vix featuring Alexandra Badoi – Cold Shower...

Eeee... da ... Cei de la Armada Music au urcat astazi pe contul lor oficial de You Tube - Cold Shower (Markus Schulz Big Room Reconstruction) - Snatt & Vix featuring Alexandra Badoi. Alexandra, Bogdan si Dragos, colegi la Antena 1, au trimis cu ceva timp in urma Cold Shower la Armada care au semnat pentru publishingul acesteia. Prima versiune a piesei care apare este un remix al lui Markus Schulz, reworked-ul la single-ul artistilor romani fiind inclus pe Prague 11, noua compilatie a dj-ului american.

Comunicat de Presa | Lorana – Keep Dreaming

Single-ul „Keep Dreaming“a fost inregistrat in aceasta iarna in studioul producatorului Ryan Seff. Piesa este compusa si orchestrata de Ryan Seff, iar mixul si masterul sunt realizate tot de catre acesta in colaborare cu George Hora.

Single | Lora – No more tears

Lora si SisterHoodLive Records au lansat in urma cu foarte putin timp un nou single. No more tears este primul single de pe un album ce se doreste a fi lansat anul acesta sub labelul amintit. Piesa este produsa de Adrian Sina de la Akcent si a avut premiera pe pagina de Facebook al artistei si pe contul oficial de You Tube al Sisterhoodlive Records.

Video | Impact & Moving Elements – Today

Cu putin timp in urma a fost urcat pe contul oficial de You Tube al celor de la Cat Music videoclipul piesei Today - Impact si Moving Elements. Single-ul a fost lansat in august anul trecut.

Muzica Noua | Jimmy Dub – Crazy Lady

Prezent in matinalul de la Antena 1 - Neatza cu Razvan si Dani, Jimmy Dub a prezentat in premiera de televiziune o noua piesa - Crazy Lady ...