Prima Pagină Etichete Ingineri de sunet

Etichetă: ingineri de sunet

Funstuff | Raspunsuri comune ale inginerului de sunet la concerte si...

Inainte de a pune intrebari inginerului de sunet - acel om ce se afla la butoane in timpul unui concert, va rugam cititi urmatoarele raspunsuri comune.

SAE Romania lanseaza 7 cursuri scurte

Institutul SAE Bucuresti lanseaza 7 cursuri scurte: Live Sound + Bootcamp Jon Burton (FOH Prodigy) Music Theory for EMP, Sound for film Production, Mixing Techiques, Journalism for Bloggers, Film& Comercials Production, Film&TV Postproduction Inscrierile incep la 15 iunie 2011. Detaliile vor fi afisate pe www.bucharest.sae.edu si pe pagina de facebook asociata.

SAE Romania – Bucharest Campus | Scoala de ingineri de sunet...

SAE - The School of Audio Engineering isi deschide prima facilitate in Romania incepand din toamna acestui an - odata cu anul universitar 2011 - 2012. Este o veste foarte buna pentru foarte multi dintre noi mai ales ca SAE este una dintre cele mai prestigioase scoli in domeniu si una dintre cele mai mari avand peste 50 de campusuri deschise in 26 de tari pe 5 continente. Anuntul lansarii SAE Romania | Bucharest Campus a fost facut la Musikmesse -ul de anul acesta de la Frankfurt (6 – 9 aprilie) Mai multe detalii puteti afla direct de pe bucharest.sae.edu (o pagina inca in constructie), de pe pagina oficiala de facebook si din articolul partenerilor nostri de la AudioNews.Ro - SAE (The School of Audio Engineering) isi deschide filiala in Romania la Bucuresti

MOST POPULAR

HOT NEWS