Saturday, January 22, 2022
Home Tags Iris

Tag: iris

Cristi Minculescu, Valter & Boro pornesc în turneul “Învingători”

“Cristi Minculescu, Valter& Boro” încep în forță anul 2019, animaţi de un sfârșit de 2018 încununat de o victorie importantă în drumul...

Cei de la Iris au lansat videoclipul piesei “E magic”

"E magic" este primul single promovat de la cei de la Iris dupa plecarea lui Cristi Minculescu din trupa si venirea lui Toni Seicarescu ca si vocal. Materialul a fost filmat in regia lui Laurentiu Calonfirescu care a ales Opera Nationala din Bucuresti pentru a-i servi drept platouri de filmare.

“E magic” este primul single Iris promovat dupa plecarea lui Cristi...

Cei de la Iris s-au miscat destul de repede dupa plecarea lui Cristi Minculescu din trupa si au lansat deja primul single cu Toni Seicarescu ca si voce. "E magic" va beneficia cat de curand si un videoclip si conform spuselor lui Nelu Dumitrescu este cea mai cuminte dintre piesele noi semnate Iris. Trupa a reinregistrat deja cu Toni Seicarescu si piesele "Vis cu stele" si "Inocenta ta" de pe albumul Iris 35. Primul album in noua formula este programat a fi lansat undeva in toamna anului viitor.

Videoclip | Iris featuring Puya – O lume doar a lor

"O lume doar a lor" este cel mai recent single Iris, piesa ce va intra in promovare in perioada imediat urmatoare si care beneficiaza pentru aceasta si de un videoclip. Track-ul este realizat in colaborare cu Puya asa ca avem practic o dubla lansare. Regia videoclipului o semneaza Marian Crisan care a ales Studiourile Media Pro de la Buftea pentru a-i servi drept platou de filmare.

Comunicat de Presa | Concertul de Craciun al trupei Iris –...

Legendara trupa Iris va invita luni, 20 Decembrie, ora 20.00 la Teatrul National Bucuresti, la un concert extraordinar! Conceptul spectacolului are la baza un joc al iluziilor, realul intalnind virtualul. Scenografia transforma spatiul teatrului intr-un univers versatil, trei ecrane formand un cub in interiorul caruia spectatorii vor fi transpusi in diferite cadre. Concertul spune povestea omului contemporan, omul care fuge, evadeaza, personaj ce se afla intr-o cursa continua. Tot acest concept dinamic este sugerat prin schimbarea decorurilor, spectatorii avand ocazia sa calatoreasca prin diferite spatii, atat interioare cat si exterioare. Impreuna cu Cristi, Nelu, Valter, Boro si Relu, veti trece pe langa scene urbane, campuri, hangare parasite sau catedrale.

Comunicate de Presa | Iris, mai puternici ca niciodata

Astazi, in cadrul conferintei de presa ce a avut loc in Fratelli Espresso Bar, Iris a deschis un nou volum al carierei, dar si al muzicii rock romanesti. Cum fiecare prolog e urmarea fireasca a unui deznodamant, conferinta a inceput cu decernarea Discului de Platina de catre Catalin Muraru, Directorul Casei de Discuri Roton, pentru albumul anterior lansat in 2007 'Cei ce vor fi'. Pe o piata pe care vanzarile de discuri au scazut in favoarea descarcarilor digitale, legale sau nu, Iris pastreaza traditia si reuseste sa faca din fiecare disc un 'Best Seller'.

Comunicate de Presa | Iris – 12 Porti

Dupa o pauza de 3 ani, IRIS revin pe piata cu un album. 12 PORTI cuprinde 12 piese, fiecare avand o poveste de viata prin care mai devreme sau mai tarziu cu totii trecem.

Album | Iris – 12 Porti

Cei de la Iris se pregatesc de lansare. 12 Porti este noul lor album ce va fi lansat pe 21 noiembrie cu un concert la Sala Palatului. Primul single extras spre promovare de pe acest album este Cat as vrea sa zbor, premiera fiind anuntata pentru luni, 18 noiembrie, la Europa Express cu George Zafiu pe Europa FM.

Evenimente si Concerte 2010 | Romanian Music Awards Craiova 2010

Music Channel si Radio 21 pregatesc cea de-a opta editie a Romanian Music Awards, practic cele mai importante premii ce se mai decerneaza in industria muzicala romaneasca. Evenimentul se va intampla pe 10 iulie la Craiova si vor putea fi vazute si la tv pe 1 Music Channel.