Wednesday, January 19, 2022
Home Tags Jukebox

Tag: jukebox

“Love the girls” cu Jukebox si Bella Santiago

Primavara vine pe acordurile trupei Jukebox la Hard Rock Cafe! Îndrăgita trupă şi câstigătoarea X Factor 2018 vor susţine pe 8 martie...

Videoclip | Jukebox – Cum vrei tu (Numai tu)

Lansau in mai single-ul, acum au gata videoclipul. "Cum vrei tu (Numai tu)" este cel mai nou videoclip JukeBox. Regia o semneaza Eduardo Vasquez alaturi de Silviu Ionita care au ales o locatie din Centrul Vechi al Bucurestiului pentru a le servi drept platouri de filmare. Piesa este compusa de Nick Kamarera si Outffit, NK Studio fiind studioul de productie si inregistrare.

Single | Jukebox – Cum vrei tu

Cei de la Jukebox au lansat de curand un nou single cel de-al doilea daca il vom considera pe "Te adoresc" primul. "Cum vrei tu" este o productie NK Studio - Nick Kamarera si Outfit si a avut premiera pe site-ul celor de la Libertatea. La versuri a mai pus umarul si Vasilache Alexandru. Publishingul este semnat de Cat Music.

Lansare Album | Taxi – Cele doua cuvinte

Cat Music anunta lansarea oficiala a albumului trupei Taxi "Cele doua cuvinte", in Jukebox Club, pe data de 24 februarie, de Dragobete.

Concerte | Daniel Lazar Band @ Jukebox | Vineri, 11 februarie,...

Live music la Jukebox, piese noi in repertoriu si un pumn de medicamente ca treaba sa iasa bine. Va recomand sa luati o...

Jukebox lanseaza primul lor album cu piese originale … “Picuri de...

Dupa doua albume de coveruri lansate, trupa Jukebox, una dintre cele mai solicitate trupe din Romania la petrecerile companiilor si alte evenimente private, lanseaza primul album cu piese in compozitie si productie proprie ... sau cum zic ei ... cu piese originale.