Saturday, January 22, 2022
Home Tags Lady gaga

Tag: lady gaga

Single Nou | Antonia – Marionette

Antonia a facut tuturor fanilor o surpriza placute de 1 iunie si a lansat noul ei single. Marionette este un mid-tempo r'n'b, nu mai este house sau dance si ce este si mai important de atat ... are si versuri ... cu mesaj ... Noi zicem ca acest gen i se potriveste ca o manusa Antoniei. Productia piesei o semneaza Afrojack, cel care a mai compus si pentru David Guetta si are la activ cateva remixuri tari pentru Lady Gaga, Pitbull, Ian Carey, Akon, Tocadisco ... (lista ar putea continua pana dimineata).

Concertele Anului 2010 in Cifre Exacte | Top 50

In muzica, in ianuarie se numara bobocii. Digital Music News dezvaluie inca un top al anului trecut cu cifre exacte si anume top concerte in urma incasarilor. Bon Jovi domina clasamentul de departe dar ceea ce este interesant este faptul ca in top 50 regasim intr-o majoritate absoluta nume mari ale industriei muzicale si mult prea putini newcomers - Lady Gaga, Justin Bieber, Taylor Swift si Muse.

Cele mai difuzate piese in Romania in 2010 (via Romania Libera)

Cei de la Romania Libera au comandat catre Media Forest un clasament al celor mai difuzate 100 de piese in 2010 in Romania. Clasamentul se bazeazaa pe monitorizarea de la 1 ianuarie 2010 pana pe 28 decembrie.

Premiile Grammy 2011 – Nominalizari

Punem mai jos nominalizarile pentru Premiile Grammy 2011. Vedeta serii va fi Eminem care a adunat deocamdata 10 nominalizari fiind favorit la toate categoriile la care este prezent. Eminem a avut un an plin infirmand astfel zvonurile despre retragerea din Industria Muzicala.

De pe net | Coveruri de la Pomplamoose Music

Este seara divertismentului aici pe industria liniuta muzicala punct ro, vorba prietenilor. Am gasit pe net acum ceva timp o trupa americana, Pomplamoose, adica Nataly si Jack, care trupa se ocupa cu cover-irea pieselor celebre si a hit-urilor intr-un stil cat se poate de personal si mai ales cinstit. Trebuiesc vazute clipurile pe care le punem mai jos. Mult mai multe gasiti pe contul lor de youtube.

Un fel de Lady Gaga – Bad Romance @ Kuorosota Finlanda

Nici nu sunt prea multe de spus :) Videoclipul vorbeste de la sine ... Multumim Lady Gaga pentru Bad Romance si mai ales multumim...