Sunday, January 16, 2022
Home Tags Loredana cavasdan

Tag: loredana cavasdan

Eurovision 2012 | Lista celor 15 melodii care au ajuns in...

S-a terminat si prima parte a Preselectiilor pentru Eurovision 2012. Urmeaza ultima etapa, cea a Finalei care este programata pe 10 martie si va fi transmisa in direct de TVR. Peste 100 de piese au intrat in competitie si au ramas 15.

Concerte in Bucuresti | Life on Mars @ The Gin Factory

Marti seara, dupa ce ai luat cadourile din ghetute, trebuie sa mergi la un concert live Life on Mars. Loredana Cavasdan, participanta la Vocea Romaniei, Loredana Ciubotaru, Nicu, Vlad si Razvan au pregatit cele mai moderne si antrenante hit-uri internationale pe care le vor interpreta in Centrul Vechi al Bucurestiului, la The Gin Factory, incepand cu ora 22:00.

Vocea Romaniei | Primii Concurenti care au trecut de Auditiile pe...

In seara aceasta, la ProTV a fost difuzat primul episod din Vocea Romaniei, un show pe cat de asteptat, pe atat de reusit ca si productie. Multe voci glume, multa muzica buna, multe glume bune printre antrenori ... si stim deja primii concurenti care au trecut de etapa Auditiilor pe Nevazute: Brigitta si Stefan Stan care au intrat in echipa lui Smiley, Vata Aminda, Dragos Chircu si Andra Covaleov care au intrat in echipa Loredanei, Claudiu Mirea si Vlad Gliga care au intrat in echipa lui Horia Brenciu, Liviu Teodorescu, Loredana Cavasdan si Aldo Blaga care au intrat in echipa lui Marius Moga. Vocea Romaniei va continua si martea viitoare tot de la 20.15, tot la ProTV, tot cu Etapa Auditiilor pe Nevazute insa alti concurenti.