Prima Pagină Etichete Lucky man project

Etichetă: lucky man project

Lucky Man Project lanseaza alaturi de Raluka o noua piesa, “Maman”

"Maman" este noua piesa pe care o propun cei de la Lucky Man Project alaturi de Raluka. La partea de compozitie au lucrat Mister Z si Raluka in timp ce versurile sunt scrise de DDY Nunes.

Single | Raluka – Surrendered my love

"Surrendered my love" este cel mai nou single pe care Raluka il promoveaza alaturi de Roton. Este cel de-al doilea single al artistei dupa "Out of your business" si bineinteles dupa toata perioada pe care a avut-o in proiectul cu Dj Sava. Noua piesa este o productie Mr. Z de la Lucky Man Project, Zoltan fiind cel care semneaza de altfel si compozitia si versurile noului track.

Videoclip | Ella – Suddenly

"Suddenly" este noul single semnat Ella, piesa ce beneficiaza si de un videoclip. Trackul este o productie Anda Adam in colaborare cu Mr. Z de la Lucky Man Project. Publishing-ul este asigurat de Roton. Videoclipul a fost filmat in regia lui Alex Ceausu.

Videoclip | Lucky Man Project – Party Starter

Cei doi baieti de la Lucky Man Project au un nou single pentru care au filmat si un videoclip, cel de-al doilea in aceasta formula. Party Starter este piesa, Pop Zoltan este compozitorul si cei de la Rival Films sunt cei care semneaza productia videoclipului. Regia ii apartine lui Florin Botea.

Lucky Man Project – Un Succes International

Se pare ca Mr. Z si DDY Nunes au descoperit reteta rapida spre succes, confirmandu-si numele in foarte scurt timp. Astfel, Lucky Man Project a ajuns in mai putin de 2 luni de la lansare sa numere peste 5 milioane de vizualizari online si concerte in toata tara. De curand, proiectul a fost semnat in Grecia, Rusia si Polonia, primind deja cereri pentru concerte in Europa. Cei doi lucreaza la mai multe remixuri dar si single-uri ce vor fi lansate in curand. Ingeniozitatea cu care ei joaca ritmurile va va surprinde cu siguranta, la fel ca si vocile cu care colaboreaza. O noua cantareata li se va alatura pentru a aduce accente sexy viitorului lor hit. In acelati timp baietii au in pregatire o colaborare cu un cantaret din afara, a carui voce va aduce un sound fresh pentru toamna ce de-abia a inceput.

MOST POPULAR

HOT NEWS