Monday, January 17, 2022
Home Tags Maan studio

Tag: maan studio

Kaiia a lansat un nou single, “Uhodi”

Kaiia revine cu un nou single, "Uhodi", cel de-al doilea single lansat alaturi de Media Pro Music dupa "Crazy Love", piesa propusa anul trecut. De data aceasta, artista a ales sa cante in limba rusa, limba sa materna. “Pentru ca o piesa sa aiba succes pe plan international, versurile ei nu trebuie sa fie neparat in engleza, insa voi lansa si o varianta in engleza, apoi voi lasa fanii sa decida care este preferata lor”, a spus Kaiia. "Uhodi" vorbeste despre o deceptie in dragoste, despre sentimente ranite si dor, insa mesajul devine unul optimist, pana la urma. Kaiia propune si un videoclip inedit pentru noua piesa, regizat de Andrei Nemirschi si Anton Sandu si produs de Maan Studio.

Alexandra Stan a lansat videoclipul noului single “Cliche (Hush, Hush)”

"Cliche (Hush, Hush)" este numele celui mai nou videoclip pe care Alexandra Stan il lanseaza alaturi de echipa de la Maan Studio, cea care se face "vinovata" de tot ceea ce reprezinta artista in acest moment. Este singleul "de atac" al Alexandrei pentru aceasta toamna dupa ce "Lemonade" a fost unul dintre hiturile acestei veri. Partea de compozitie si productie pentru Cliche (Hush, Hush) este semnata de Maan Studio.

Comunicat de Presa | A aparut prima coperta cu Alexandra Stan

Astazi a aparut prima coperta cu Alexandra Stan, in premiera internationala, pentru revista FHM UK, urmand a fi preluata si de FHM Germania in luna octombrie. Prima coperta se datoreaza succesului international rasunator pe care Alexandra l-a avut cu single-ul “Mr.Saxobeat”, cu care a cucerit topurile internationale si cu care a reusit performante unice.

Comunicat de Presa | Premiera videoclipului Get Back (ASAP) – Alexandra...

Azi, ora 20:00, va avea loc premiera celui mai nou al Alexandrei Stan, “Get Back (ASAP)”! Clipul poate fi vizionat pe canalele oficiale de You Tube - MediaPro Music si Maan Studio. Povestea clipului continua scenariul anterior, Alexandra fiind in continuare personaj urmarit de politie. Daca va reusi sa scape si de aceasta data, veti afla urmarind premiera videoclipului in aceasta seara.

Gossip Girl | Concurs Alexandra Stan – Castiga Castile Alexandrei Beats...

Maan Studio si Alexandra Stan au lansat astazi un concurs pe site-ul oficial al echipei de productie - www.maan.ro. Poti castiga castile pe le purta Alexandra in sedinta foto realizata pentru promovarea singleului Get Back - ASAP. Este vorba de o minunatie de pereche de Beats by Dre. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti o poza cu tine si castile tale pe maan.ro pana pe 28 aprilie. Alexandra va alege castigatorul ulterior datei amintite. Mai multe detalii si formularul de contact si upload ... direct pe site-ul Maan Studio.