Sunday, January 23, 2022
Home Tags Management

Tag: management

Preturile artistilor romani in 2011 pentru concerte si evenimente private

Agentia Artisti Concerte Romania au updatat recent lista de preturi ale artistilor pentru pentru Concerte, Petreceri, Evenimente, Corporate Party, Nunti, Botezuri, Diverse Cumetrii, Instalari de Windows etc etc :) Lista poate fi accesata pe site-ul agentiei aici.

Management si Impresariat artistic | Claudette (ex Sexxy) @ Cat Music

Cat Music propune Claudette pentru concerte, evenimente, petreceri corporate si alte evenimente private la un pret de lista de 600 de euro …

Free Deejays | Management si Impresariat

Cat Music prezinta Free Deejays trupa disponibila pentru concerte si evenimente la 500 de euro.

Pepe | Management si Impresariat

Pepe intra in forta in online. Desi mai este foarte mult de lucru atat la site cat si la conturile aditionale, Pepe s-a decis in urma cu putin timp sa fie mai aproape de fani si de toti ceilalti care asculta muzica sa si prin comunicare online. PR Management Romania se va ocupa deocamdata de suportul tehnic pentru tot ceea ce presupune Pepe Online iar rezultatele incep sa apara.

Categorii noi | “Debut” si “Management si Impresariat”

Pentru ca am primit foarte multe mailuri in acest sens in care eram rugati sa adaugam diverse comunicate si articole ce nu le prea puteam incadra in categoriile deja formate aici pe industria-muzicala.ro ... "inauguram" astazi alte doua zone pe musicblog: debut / artisti la inceput si management si impresariat.

Nicola | Concerte si Evenimente

Cat Music prezinta Nicola Band - trupa disponibila pentru concerte si evenimente in cluburi la 1500 de euro. Cunoscuta si indragita in toate colturile tarii,...

Sunrise Inc. | Management si Contact

Cat Music prezinta Sunrise Inc … disponibili pentru concerte, evenimente si petreceri private la un onorariu de 500 de euro.

Liviu Hodor & Tara | Management si Contact

Cat Music prezinta Liviu Hodor & Tara ... disponibili pentru concerte, evenimente si petreceri private la un onorariu de 800 de euro.

Dj Sava & Raluka | Management si Contact

Cat Music prezinta Dj Sava & Raluka … disponibili pentru concerte, evenimente si petreceri private la un onorariu de 900 de euro.