Prima Pagină Etichete Mark one

Etichetă: mark one

Markone1 a lansat videoclipul piesei “Prima data”

"Prima data" este noul single pe care il promoveaza Markone1. Piesa este o colaborare cu FreakaDaDisk si Cheloo si este primul track extras de pe albumul "Exact ce lipseste", album ce va fi lansat cu Gazeta Sporturilor pe 30 noiembrie. Videoclipul a fost filmat in regia lui Freaka cel care semneaza si productia materialului.

Parazitii au filmat videoclipul pentru “Toate-s la fel”

Au prezentat piesa pentru prima oara in timpul concertului de la Ursus Evolution ... Saptamana trecuta a aparut o inregistrare din concert cu trackul si noi asteptam single-ul banuind ca vor filma si un clip ... Astazi avem confirmarea, direct de pe Contul Oficial de Facebook ... Era si pacat ... La un asa feedback, "Toate-s la fel", noua nebunie a Parazitilor nu avea cum sa nu aiba si un clip.

Single | Parazitii featuring MarkOne & Bitza – Tare

Piesa noua a celor de la Parazitii cu tot cu Bitza si cu MarkOne este pur si simplu ... Tare. Asa ca fara comentarii pentru ca oricum sunt de prisos ... Ombladon, Cheloo, FreakaDaDisk, Bitza si MarkOne - 20CM Records - Tare.

Single Nou | Mark cu Ombladon si Cheloo – Next

Next se numeste noul track al lui Mark in colaborare cu Ombladon si Cheloo. Instrumentalul ii apartine lui Cheloo, textul il semneaza toti trei iar despre cum suna ... va lasam sa va faceti si voi o parere.

Videoclip | Cheloo si Mark One – Crazy as fuck

A aparut un nou material Mark One si Cheloo ... Crazy as fuck. Muzica o semneaza Cheloo iar videoclipul este filmat si produs de 20 CM Records si Hendi Jamil.

MOST POPULAR

HOT NEWS