Tuesday, January 25, 2022
Home Tags Maximilian

Tag: maximilian

Pepe in concert de Zilele Craiovei 2013, pe 1 iunie

Dupa mai multi ani cand Zilele Craiovei se sarbatoreau in noiembrie, anul acesta s-a hotarat schimbarea perioadei de desfasurare a manifestarilor. Astfel, anul acesta, in perioada 27 mai - 2 iunie craiovenii vor petrece la cea de-a XVII-a editie a sarbatorilor municipiului. Primaria si autoritatile locale au pregatit intens multe surprize, multe evenimente si mai ales multe concerte pentru cei ce vor veni in Piata Mihai Viteazu dar si in celelalte locatii alese.

MefX si Maximilian au lansat videoclipul piesei “Spune-mi ce vrei”

Dupa ce au innebunit o tara intreaga cu prima lor colaborare, "Sophie", MefX si Maximilian lanseaza o noua piesa direct cu un videoclip. "Spune-mi ce vrei" este noua lor propunere. Pe partea de productie muzicala au lucrat chiar cei doi, Bunicu' Magic semnand masterul.

Zhao lanseaza “Inca unu’ si-am plecat” impreuna cu un concept grafic...

Red Clover Media lanseaza astazi o noua piesa Zhao - Inca unu' si-am plecat, colaborarea artistului cu Mitza și Junky. Premiera a avut loc pe pagina de facebook Zhao si pe canalul oficial de You Tube Red Clover.

Maximilian a lansat piesa “Domnisoare” alaturi de Zhao si Spike

Maximilian ramane fidel zonei in care s-a consacrat cu "Sophie" si lanseaza alaturi de Zhao si Spike un nou episod. Muzica pentru "Domnisoare" este scrisa de Paul Iorga, la versuri lucrand toti cei trei. Aranjamentul apartine lui Mitza de la Agresiv si lui Grasu XXL in timp ce mix-ul si master-ul este semnat de Bunicu' Magic. Maximilian, Spike si Zhao au filmat si un videoclip pentru aceasta piesa in regia lui Ionut Trandafir.

Single | Maximilian featuring Mefx – Like a boss

"Like a boss" este noul single al lui Maximilian alaturi de Mefx ce va intra in promovare in perioada imediat urmatoare. Piesa este extrasa de pe "Maxim, Am Spus!!" albumul al doilea al lui Maximilian, album ce va fi lansat undeva catre sfarsitul acestui an. Muzica ii apartine lui Mefx in timp ce la versuri a semnat alaturi de Maximilian dar si de Grasu XXL care s-a ocupat si de productia trackului. Masterul a fost facut in afara la Metropolis Studio Londra. Piesa poate fi downloadata gratuit direct de pe site-ul oficial al lui Maximilian ... Maximilian.Ro.

Remix | Maximilian featuring MefX – Sophie (Jay Murano ReWorked)

Sophie, piesa lui Maximilian si a lui MefX este una dintre cele mai difuzate si mai ascultate piese la radio. Era normal sa aiba parte de o "droaie" de remixuri insa unul dintre ele ne-a atras atentia mai ales ca scrie pe el ca este si cel acceptat de catre echipa de productie ... Maximilian featuring MefX - Sophie (Jay Murano Official Remix), o productie Voices Media.

Videoclip | Junky, Maximilian & MefX – Serenada Rap

Ca un facut, dupa lansarea celui mai nou videoclip al celor de la Morandi mai avem parte de un clip cu serenade, de data aceasta o Serenada Rap cu Junky, Maximilian si MefX - personaje principale. Serenada Rap este un produs Okapi Sound, muzica fiind semnata de Mitza (Agresiv) alaturi de Junky pe versuri de Maximilian si Junky intr-o postproductie audio de Grasu XXL. Echipa de la CevadeVis este vinovata de clip.

Videoclip | Maximilian featuring MefX – Sophie

Extras de pe cel mai nou album al lui Maximilian, "Maxim, am spus!!!", single-ul Sophie beneficiaza acum de un videoclip. Acesta a fost filmat in regia lui Matei Plesa si urcat pe canalul oficial de You Tube OkapiSound.

Single | Maximilian featuring MefX – Sophie

Maximilian in colaborare cu MefX au lansat piesa "Sophie". De mixaj s-a ocupat Grasu XXL - Okapi Sound, iar de mastering ... Cristi Dobrica. Piesa a fost urcata pe site-ul lui Maximilian de unde se poate descarca, dar si pe You Tube pe canalul oficial Okapi Sound.

Teaser | What’s up – Habar n-ai tu

What's up in colaborare cu Maximilian lanseaza "Habar n-ai tu", single extras spre de pe albumul "Povestea inimii". Pe 1 martie, What's up anunta lansarea casei de productie Moondust Production si a site-ului oficial www.moon-dust.ro de unde va putea fi descarcata si piesa.