Wednesday, January 19, 2022
Home Tags Mefx

Tag: mefx

MefX si Maximilian au lansat videoclipul piesei “Spune-mi ce vrei”

Dupa ce au innebunit o tara intreaga cu prima lor colaborare, "Sophie", MefX si Maximilian lanseaza o noua piesa direct cu un videoclip. "Spune-mi ce vrei" este noua lor propunere. Pe partea de productie muzicala au lucrat chiar cei doi, Bunicu' Magic semnand masterul.

Single | Maximilian featuring Mefx – Like a boss

"Like a boss" este noul single al lui Maximilian alaturi de Mefx ce va intra in promovare in perioada imediat urmatoare. Piesa este extrasa de pe "Maxim, Am Spus!!" albumul al doilea al lui Maximilian, album ce va fi lansat undeva catre sfarsitul acestui an. Muzica ii apartine lui Mefx in timp ce la versuri a semnat alaturi de Maximilian dar si de Grasu XXL care s-a ocupat si de productia trackului. Masterul a fost facut in afara la Metropolis Studio Londra. Piesa poate fi downloadata gratuit direct de pe site-ul oficial al lui Maximilian ... Maximilian.Ro.

Remix | Maximilian featuring MefX – Sophie (Jay Murano ReWorked)

Sophie, piesa lui Maximilian si a lui MefX este una dintre cele mai difuzate si mai ascultate piese la radio. Era normal sa aiba parte de o "droaie" de remixuri insa unul dintre ele ne-a atras atentia mai ales ca scrie pe el ca este si cel acceptat de catre echipa de productie ... Maximilian featuring MefX - Sophie (Jay Murano Official Remix), o productie Voices Media.

Videoclip | Junky, Maximilian & MefX – Serenada Rap

Ca un facut, dupa lansarea celui mai nou videoclip al celor de la Morandi mai avem parte de un clip cu serenade, de data aceasta o Serenada Rap cu Junky, Maximilian si MefX - personaje principale. Serenada Rap este un produs Okapi Sound, muzica fiind semnata de Mitza (Agresiv) alaturi de Junky pe versuri de Maximilian si Junky intr-o postproductie audio de Grasu XXL. Echipa de la CevadeVis este vinovata de clip.