Sunday, January 23, 2022
Home Tags Mihaela cernea

Tag: mihaela cernea

Natalia Selegean participa la Eurovision cu povestea ei de dragoste, “My...

Inca de la finalul anului trecut, Natalia Selegean a intrat in studio pentru a lucra la piesa pentru Eurovision. Artista s-a inscris in competitie cu piesa ”My vow”, la care a colaborat cu Class Music Studio, adica Mihaela Cernea si Toma Alexandru.

Iren lanseaza “Ready for Love”

Iren incepe 2015 cu un nou single. "Ready for Love" este produsa de catre Class Studio, Mihaela Cernea si Alex Toma semnand partea de compozitie si versuri.

Kayla a lansat “Love Story”

Dupa "I'm sorry" si "Crazy World", Kayla lanseaza un nou single si un nou videoclip. Compozitia si productia este semnata de Mihaela Cernea si Alex Toma de la Class Music Studio in timp ce versurile apartin chiar artistei.

Guez si Andra Fanica lanseaza Noi doi

"Noi doi" este cea mai noua productie pe care o ascultam de la Class Music Studio. Guez si Andra Fanica sunt la primul single promovat, iar piesa pe care o propun suna chiar foarte bine. Mihaela Cernea si Alex Toma semneaza partea de compozitie, productie dar si versurile pentru "Noi doi". Piesa poate fi downloadata pentru o perioada limitata direct de pe contul oficial de Soundcloud Class Music Studio.

Kayla lanseaza “Crazy World”

Dupa o prima piesa lansata "I'm sorry", Kayla lanseaza "Crazy World", o melodie un pic altfel, un fusion de pop cu soul si chiar trip hop. Piesa a fost produsa in studioul Class Music, Mihaela Cernea si Alex Toma semnand partea de compozitie si productie.

Yssa ne spune “Ce vrea sa auda o fata”

Si pentru ca vorbeam in articolele anterioare de echipa de la Class Music Studio si colaborarea lor cu absolventii scolii Crina Mardare Music Experience mai popunem o piesa spre ascultare: "Ce vrea sa auda o fata" a Isabelei Ilie sau Yssa cum suna numele de scena. Nu va mai spunem ca are doar 15 ani fiindca nu o sa va mai intereseze mesajul piesei. :) Insa, va spunem ca are 15 ani ca sa vedeti ce poate face din punct de vedere vocal la aceasta varsta.

Debut promitator pentru Teodora cu “The world is falling”

Asa, ca de inceput de saptamana, propunem un artist la inceput de drum si ascultam si o prima piesa. Teodora este numele, "The World is Falling" este trackul. Teodora are 16 ani si a trecut prin "focul" scolii de canto a Crinei Mardare. "The World is Falling" este prima piesa proprie. Mihaela Cernea si Alex Toma de la Class Music Studio semneaza compozitia, versurile dar si productia muzicala.

Hevito lanseaza noul single, “Estoy Bailando”

Dupa "Mueve tu cuerpo" lansat in 2012, Manuel Severino Hernandez sau mai simplu Hevito cum este numele de scena si de altfel, cum ii spun prietenii, lanseaza "Estoy Bailando", noul single. Artistul pastreaza linia pe care am descoperit-o in primul single adica un fusion de latino pe ritmuri de club. Daca avem in vedere originea dominicana a lui Hevito ne dam seama ca nici nu se putea altfel.

Alexandra Deliu si “Hot Right Now”, Drum & Bass la 9...

La doar 9 ani, Alexandra Deliu face senzatie pe net cu un cover dupa "Hot Right Now". Cei de la Class Studio au facut un cocktail intre piesa lui Dj Fresh si Rita Ora si dezinvoltura Alexandrei. Au ambalat totul intr-un video care a devenit viral adunand nu mai putin de 170.000 de vizualizari "and counting". Vom mai auzi cu siguranta de Alexandra pentru ca "viitorul suna bine". In acest moment studiaza la scoala de canto "Crina Mardare Music Experience" sub indrumarea Mihaelei Cernea (Class) care a ridicat sus stacheta iar cea mica se pare ca face fata.

Single | Adora – Rockin’ the club

"Rockin' the club" este cea mai noua productie a echipei de la Class Music Studio. Ne-au obisnuit cu foarte multe debuturi si Adora este cea mai noua propunere a lor ... Ramane insa de vazut daca va razbate in toata aceasta jungla care se numeste generic Industria Muzicala. Piesa este scrisa de Mihaela Cernea si Alex Toma.