Saturday, January 22, 2022
Home Tags Mihai alexandru

Tag: mihai alexandru

1-Q Sapro a lansat inca o piesa manifest

"Lasa-te de furat", se numeste piesa compusa de Mihai Alexandru, pe versurile lui 1-Q Sapro, iar la realizarea videoclipului, cei doi au invitat mai multe personalitati, in mare parte muzicieni si actori.

Renee Santana lanseaza “Baby”, alaturi de Mihai Alexandru, cel de-al doilea...

Renee Santana a lansat alaturi de Mihai Alexandru cel de-al doilea single al proiectului, "Baby". Piesa vine direct cu un videoclip filmat pe scena Teatrului National in regia lui Cristian Gugu, Ilie Pascal semnand scenariul.

Single | Al Mike featuring Gazi Demirel – Leila

Al Mike este nimic altceva decat o noua identitate artistica a lui Mihai Alexandru, cunoscut mult mai mult ca si compozitor si producator muzical decat artist interpret. Primul succes al noului proiect a fost colaborarea lui Mihai cu Renee Santana pentru piesa Fly. Proiectul nu s-a oprit insa si iata ca avem un nou single, Leila, de data aceasta o colaborare cu Gazi Demirel, om de televiziune, scenarist, actor si mai nou ... cantaret.

Eurovision 2012 | Raluca Ocneanu – Time is on my side

Time is on my side este piesa pe care a propus-o Raluca Ocneanu pentru Eurovisionul din acest an. Piesa a trecut de etapa selectiilor preliminare si o vom putea asculta si vota pe 10 martie in Finala Nationala.

Eurovision 2012 | Lista celor 15 melodii care au ajuns in...

S-a terminat si prima parte a Preselectiilor pentru Eurovision 2012. Urmeaza ultima etapa, cea a Finalei care este programata pe 10 martie si va fi transmisa in direct de TVR. Peste 100 de piese au intrat in competitie si au ramas 15.