Wednesday, January 19, 2022
Home Tags Mike diamondz

Tag: mike diamondz

Lara Moco a lansat videoclipul piesei “Rude Boy”

Lara Moco a lansat videoclipul piesei "Rude Boy", un featuring Mike Diamondz, o productie semnata Full Boss Music si Dj Sava. Rude Boy este piesa care i-a adus cantaretei o nominalizare la premiile muzicale de la Romanian Top Hits Music Awards, categoria "Best New Artist".

Videoclip | Connect-R, Mike Diamondz si Sonny Flame – I got...

Connect-R impreuna cu Mike Diamondz si Sonny Flame au lansat un nou videoclip pentru "I got love", o piesa care a aparut de ceva timp in online. Singleul este o productie Rappin' on Production. De muzica si versuri s-au ocupat toti trei in timp ce aranjamentul il semneaza Chris Mayer. Videoclipul este produs de Diamz Industry in timp ce publishing-ul este asigurat de Roton.

Videoclip | Mike Diamondz – Reason to feel love

Vorbeam pe 8 martie de cel mai recent single al lui Mike Diamondz – Reason to feel love, o productie facuta in colaborare cu Connect-R si Razvan Matache. Tot atunci spuneam ca Mike a filmat si un videoclip pentru aceasta piesa in Malaga, Spania. Videoclipul este gata si a fost urcat pe contul oficial de You Tube al celor de la Roton, cei care semneaza, de altfel si publishingul acestui track.

Single | Mike Diamondz – Reason to feel love

Ieri, de ziua femeii, s-a lansat o declaratie mai speciala, pe ritmuri de club, cu vibratii electrice care ne vor aduce petrecerile verii mai aproape. Mike Diamondz, roman cu descendenta exotica, aduce piesa 'Reason to Feel Love', ce se va bucura foarte curand si de un videoclip filmat in Malaga, Spania. Mike a devenit cunoscut in urma unor colaborari cu artisti cunoscuti atat in tara, cat si in afara ei, ca Tom Boxer si Chill Brothers. Aceste proiecte muzicale i-au ridicat foarte mult standardele, fapt ce a facut ca aceasta colaborare cu Connect-R si Razvan Matache sa il gaseasca la maturitatea creativa. Muzica si textul piesei 'Reason to Feel Love' au fost scrise chiar de catre Mike, pe numele sau real Michael-Richie Ntumba-Kapumbwa.

Videoclip | Nick Kamarera si Mike Diamondz – Kalya

Avem un nou videoclip Nick Kamarera si Mike Diamondz pentru single-ul Kalya. Regia o semneaza Florin Botea. Premiera a avut loc pe Libertatea.Ro.